Budapest — Nem lesz államilag finanszírozott hely a gazdasági szakokon és a jogászképzésben. A szaktárca csütörtökön közzétette azt a listát, amely szerint az állam nem támogatja egyebek közt a kommunikáció, a turizmus-vendéglátás, illetve a nemzetközi tanulmányok szakot sem.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Szeretném megnézno, hogy zorbán tata, meg káderjani mennyit perkáltak le eddig a fiaik tanulmányaiért?! Hiteles, hangsúlyozom, HITELES bizonylatokat szeretnénk látni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Horizont: Hát ők ki tudják fizetni a többi meg rohadjon meg...amikor a politika átmegy szép lassan családi maffiába.
nehogymá
nna.felsejlett elöttem hogyan is leszen.az amugy nem rászoruló ilyen olyan potentát ,vállalkozó gyermeke diák hitellel terhelve elvégzi az egyetemet, majd beáll valamelyik kedves ismeröshöz aki leirja az adóból az átvállalt diák hitelt,vagy valamelyik bebetonozott tisztviselö mellett alatt ahol az állam vállalja át.nem hiszem el hogy ettöl az uj rendszertöl jobb lez a csóróknak.
Pálinkafőző Rézüst
@nehogymá: mert csak ilyenek vannak?? Te is ilyen vagy?? Vagy honnan ez a nagy tudás, elvtárs??
Rézangyal
Szeretném megnézno, hogy zorbán tata, meg káderjani mennyit perkáltak le eddig a fiaik tanulmányaiért?! Hiteles, hangsúlyozom, HITELES bizonylatokat szeretnénk látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.