Naponta változtat a tandíjjal kapcsolatos álláspontján a kormány. Egyszer teljes ingyenességet ígér, amiről később kiderül, mégiscsak lesznek fizetős szakok. A diákok tovább tüntetnek, tegnap már hallgatói szerződéseket is égettek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Egyáltalán nem volt hiba! Legalább most már ország-világ megtudta, hogy mennyire fejetlenül, ad-hoc módon próbálja a fidesz kezelni ezt a problémát (is). Joggal merül fel az emberben a kérdés: az elmultnyócévben mire készült fel a fidesz, és konkrétan Orbán mit értett azon, amikor Sólyomnak bejelentette "készen áll a kormányzásra" mert, hogy az oktatási rendszer eddig sem volt tökéletes, azt mindenki tudta.
overdose
Éjjel nappal még álmá ban is hazudik ahelyett hogy kiállt volna a diákok elé ! gerinctelen , de ők ingyen tanultak 6-12-évig soha egy percet nem dolgoztak mégis milliárdos! Kádár időben nem voltak milliárdosok!
musicnummer1
Még soha sem beszélt nyiltan...mindig csak üzengetett a szóvivövel ( rabszolgájával)
Egyszer mondott értelmes mondatot, amikor beleesett a kutba, hogy -Segitség !!
coyote3
Helló popsibuksi!!! Te még nyíltan sosem beszéltél. Mindig hazudtál, hazudsz és ahzudni fogsz. Most miről is beszélsz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.