A TV2-n január 7-én láthatja először a közönség a Bűnök és szerelmek című szappanoperát, amit attól kezdve minden hétköznap a Jóban Rosszban előtt sugároznak majd.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mami48
@Kutyafüle: Nem. Rómeó és Júlia parasztban.
Kutyafüle
@Mami48: Oké, de a hajnali csalogány legyen benne, mert anélkül nem szerelem a franciaágy:)) Ja, és egy kis erkélymászás a villámhárítón.
Mami48
@Kutyafüle: Láttam a bemutató, abból úgy jött le, hogy gengszter család, zsaru család, és egymásba szeretnek a gyerekek. Nagy gyűlölet, meg elkaplak, meg ilyenek... :D Hótbéna. Ha ilyen lesz, akkor kábé Családi titkok dokureality vagy mi a túró megy most hat körül, színvonal.
Kutyafüle
@Mami48: Egymásba szeretnek a zsaruk? hű de izgi, a szomszédom az Irma néni el lesz ragadtatva. Szemben velem a részeges házaspár is ezt fogja nézni, már látom, elhomályosult szemmel. A liter almabor a fotel mellett:))
mazombie
Bünök és szerelmek cimü magyar koprodukcioban készült fosrakat ... se mexicói se columbiai családi bonyodalom.. hanem oláh cigány és a kanalas cigányok bemutatkozó dokumentumfilmje lessz hogyan maffiáskodj tv2-ő modra .../ jó nagy szánalom lessz /
A Tündik bündije
Olyan mexikói szappano-para másolatnak tűnik a címe alapján.

"gengszter család, zsaru család, és egymásba szeretnek a gyerekek"

Akkor hogy lesz? A mexikói identitással bíró Kalányos Ármándó lenyúlja ifjabbik Pintér "apaszerint-kéthétalattrendlesz" Eleonórát, és boldogan vannak, amíg a sorozat meg nem bukik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.