A Voice nyolcszázmilliós költségvetéséből bőven jut pénz a tehetségkutató sztárfellépőinek is, így igazán motiváltan tud énekelni Falusi Mariann, Radics Gigi vagy Horváth Charlie. A Bors információi szerint igazi aranybánya a Voice. A lap úgy tudja, hogy a versenyzőket is jól megfizetik, de a vendégművészeknek éri csak meg igazán szerepelni a műsorban. Folyosói pletykákra alapozva azt írják, hogy egyetlen előadó háromszázezer és egymillió forint közötti gázsit is kaphat a pénteki műsorban előadott háromperces produkciójáért és a néhány azt megelőző próbáért

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Végül is ez nem közpénz amivel el kellene számolniuk...de remélem az énekes hírességek spórólnak a jövőre most még megtehetik...és nem rinyálnak egy pár év múlva,hogy éheznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@honeykiss: Elenyésző azoknak a száma, akik spórolnak. Felvesznek egy stílust, kerül, amibe kerül, mert ugye nem akarnak kilógni a sorból. Aztán majd jön a felébredés, és a rinyálás.
Dulcinea
@silber13: Csillagom! Mit gondolsz ez, az összeg az adóbevallásban is fel lesz tüntetve, vagy csak simán a zsebbe vándorol?:)
Dulcinea
@musicnummer1: Van egy ilyen sanda gyanúm nekem is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.