Mióta elolvastam a cikküket, nem térek magamhoz – ezzel hívta fel lapunkat tegnap Szita Bence nevelőapja, miután megírtuk: a kisfiú megölésével gyanúsított P. Erikát az elítéltek között csak luxusbörtönként emlege­-tett szombathelyi fegyintézetbe szállították.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Igen,hát azt azért ne feledjük el a gyilkosoknak vannak személyiségi jogaik.Oly annyira,hogy a gyilkos a társadalom felett álló istenséggé lép elő tettének elkövetésével,mintegy kitűnik a társadalmi normák homályából és jogot formál önnmagának,hogy mint gigászi hírességgel napi szinten foglalkozzon vele a média a sajtó.
Az adófizető gyakorló jogkövető állampolgár mit tesz?
Hm.mMeg mormog meg csodálkozik,hogy az a demokrácia,melyet a szabadvilág a szabadság reményében hozott létre,a napi munkájának terhére életben tartja a társadalom szemetét és vigyázza hogy ez a bűnös helyzet fenn maradjon.
Régen kevesebb bíró ügyvéd volt,mert pikk pakk felhúzták a gyilkosokat és nem szarozott a rendszer.Ma évekik elnyammognak az ügyeken,alaposan ügyelve,hogy még nyugdíjba vonulás előtt ne legyen ítélet,mert akkor az utódomnak nem lessz min tötymörögnie.Ma egész jogi iparág él élősködik ezeken a hitványokon a mi zsebünkre.
Sztár ügyvédek sohanem látott gázsikat tesznek zsebre,míg a fogvatartottak költségei az adófizetők zsebét terheli.
noboza
A zsaruk akik megtalálták a kisfiu holttestét( sokkot kaptak-pedig ők már nem piskóták)elmondták minden eddiginél szörnyübb látványban volt részük.Ez a cafat pedig üdül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.