A Szombat esti láz új évadának kezdete előtt a korábbi adásokból ad le ismétléseket az RTL, melyből kimaradt Medveczky Ilona korábbi, nagy sikerű előadása. Medveczky Ilona felháborítónak találja, hogy kihagyták.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Kedves művésznő,örüljön annak,hogy még él, semmi sem tart örökké...
vukkocska
Rossz szájízzel hagyta ott a műsort, és pereskedik. Akkor meg miért gondolja, őt várják tárt karokkal?
@honeykiss: ma egy kicsit rossz napod lehet, hogy Tanár úrnál, most Medveczkynél van ilyen pikird bejegyzések. Miért ne élhetne egy 75 év körüli ember? :)
honeykiss
@vukkocska: a véleményem ez ...nem azt írtam,hogy ne éljen...te félre magyarázod a véleményemet...nem kötelező elolvasni vagy bármiben is egyetérteni vele...
vukkocska
@honeykiss: ne légy már ilyen paprikás. Azt írtad: "Örüljön annak, hogy még él, semmi nem tart örökké" Szerinted ez mit jelent? Én csak egyféleképpen tudom értelmezni. Azt is írhattad volna, hogy örüljön, hogy lyuk van a fenekén. Ezzel még egyet is értettem volna:)
Ha már írtál, elolvasom, kérlek, ne vedd el tőlem ezt a lehetőséget :) S ha már elolvasom, és úgy gondolom, van valamilyen véleményem, teszem a dolgom. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.