P. László a Bors információi szerint azt állítja: a gyilkosság előtt járt a lánnyal. Úgy tudjuk, hogy P. arról is beszélt: azért lopta el Kata telefonját, mert benne volt a telefonszáma.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Hogy járt volna ez a rühes korcs vele? Ez az egész ügy sánta valahogy! Én ismerem a helyszínt, a Zsolnay mellett volt a lakása, egy jól kivilágított helyen új házban, de egy olyan környéken ami régi kis házakkal van tele és erőteljesen c fertőzött. Lepusztult környék, ha beljebb mész ötven métert. Amíg a fényben jársz Európa Kulturális Fővárosa, ha beljebb mész lepusztult putrisor. Ahol megtalálták a testét három nap után ott egy játszótér van. Nem akarok nyomozót játszani, de itt valami nagyon nem stimmel. Ez a mocskos, bűnöző, drogos cigány pedig meggyalázza a halott lány emlékét és a média partner ebben. Februárban lesz a tárgyalás, addig feltételezéseket, ki tudja milyen okból kiszivárogtatott vallomás részleteket nem kellene tényként a közönség elé tárni, mint bizonyított dolgot. Van az újságírásnak egy szenny oldala, ahol retkes megélhetési bértollnokok keverik a szart.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
"alfás @Dulcinea: ne aggódj! ő bent már éva. :-) 2

SOKRA MEGY VELE A LÁNY CSALÁDJA!
KINYÍRNI DE MOST EBBEN A PILLANATBAN!!!
Dulcinea
@csa-csa: Fentebb már írtam, hogy ennek a mocsok féregnek, semmiféle kínzás nem lehet elég büntetés, de mivel a jogszabályok szerint kivégezni nem lehet, remélem a börtönben rohad meg...
wadnarancs
Olyan gonoszak vagytok. Nem szabad kivégezni senkit sem. Én egyszerűen elvinném az állatkertbe és bemztatnám a jegesmedvének. Balesetek történnek...
jameska
@wadnarancs: az állatkerti jegesmedve elég barátságos. Inkább ültessük fel egy termeszvár tetejére...
balintj
ejnye, ejnye mindig az előítéletek
szerintem hihető
...és szép
a roma fiú és a pszichológuslány tragikus szerelme...
lehet, hogy a lány összetörte a szívét... és ...
balintj
az első pillanattól kezdve sejtettem
egy szerelmi románc, ami tragédiával végződött
hát persze
végre összeállt
vagy mi van? nektek még mindig nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.