Budapest – Rémálommá vált egy XI. kerületi társasház lakóinak élete. Pincéjükből ugyanis vérfagyasztó női sikolyok, üvöltözés, ajtócsapkodás, és dörömbölés hallatszik minden este.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@miazavalami: most ennél a cégnél kis kocsival , nem lesznek olyan hosszú utak. Hétfőn Prágában kezd , és Német utak , meg közben ami jön. De csak ezt szereti , ha gurl alatta az ÚT
miazavalami
@ila51: Olvastam Moldova könyvét amit a sofőrökről írt. Igaz még a szocializmusban írta.
A Tündik bündije
@ila51: Még annyi, hogyha valami nem éppen hagyományos horror, hanem mondjuk egy kicsit elgondolkodtatóbb, de azért sötét, misztikus hangulatú film kell, akkor ajánlom még az Árvaházat, az Álmosvölgy legendáját, vagy a Viharszigetet.
ila51
@A Tündik bündije: KÖSZI :)) most meg éppen belemerültem Moldova A pénz szaga , ezt olvasom innen , holnap még letöltök , a Viharsziget Leonardo Di Caprió az már megvan , tetszett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.