Budapest — Hatott a hatalmi szó, a Fidesz polgármesterei, alpolgármesterei szinte mind visszafizetik vagy lemondanak a tavaly nekik megszavazott jutalmakról.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
A saját vagyonát akarja gyarapítani, nem a vajdáét. És csak addig lophat, amíg tud. Logikus döntés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
Egy pofon a sz...nak, oda adjátok akinek akarjátok mondta Orbán: az egyik polgármester a testvérének adta a klubjának nagy durranás?
nahát
Miért nem beszel senki a többi, nem fideszes polgármester jutalmáról? Nekik lehet jutalmat kapni, az nem gond? lapítanak mint szar a fűben a zsét meg eltették!
musicnummer1
@kukac50: Mi lenne, ha MINDENKI, aki kapott, kilépne a Fityiszböl ???
bakegya
@nahát: nahát ha te ilyen gyanakvó vagy mindazok ellenére,hogy a mindennemzeti kormányrud beléd állt,nézzél már bele a pártoló tagkönyvekbe-neked ,mindenrelációban úgy fest-mindent szabad!-aztán ha már ide is keveredtél,köpd ránk a valóságot,ne csak eltűrni legyünk kénytelenek gaz-dástul,mindenestül.Ennyi jutalom a minimum,nem csak fityiszeseknek is kijárna,ha meg nem akkor érvelj és bizonyíts,de majd holnap,mert ma már nincs több időm rád,és párttársaidra.Várnak a még láncot hordók.
overdose1
A pénz fontossabb mint Orbán ? lehet hogy ez a polgármester vette fel az 5 millós jutalmat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.