Naiv lakos inkább a dugulásra szavaz, semminthogy minden éjjel hajnali 5-ig a csatornatisztítástól rezonáló ablakokat bűvölje: Tisztelt Fővárosi Csatornázási művek! Talán meglepődnek, hogy ennyire későn írok önöknek (jelen sorok gépelésekor 23:37 van, szombat éjjel), de önök voltak olyan kedvesek, hogy gondoskodjanak arról, hogy legyen erre időm. A héten harmadszorra. Ugyanis minden jel arra mutat, hogy hobbijukká vált az éjszaka közepén kivonulni a Szilágyi Erzsébet Fasor legelejére, letáborozni az út közepén, és éjféltől hajnali 4-5-ig (!) olyan hangerővel csatornatisztítást végezni, hogy a négy sávos út melletti ház összes ablaka remeg, és még a mögötte lévő két házsoron is hajtépő búgás hallható. Nagyon örülök, hogy ilyen tisztességesen és szorgalmasan végzik a munkájukat, gondoskodva Budapest szennyvizének zavartalan átfolyásáról, a csatornaeltömődés meggátolásáról, de kérdem én: ezek a gépek ugye nem napelemmel mennek, és nem csak sötétségben lehet őket működtetni? [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Bacca meg ezt a lökött ürgét, megérteném ha valami hajnalba nyúló házibuli miatt pufogna! De ez egy közérdekű munka! Ha ezt ennyire nehezére esik elfogadni akkor járjon naponta térdig a sz@ba, oszt akkor majd nem lesz zaj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Évekkel ezelőtt a földszinten laktam... csatornadugulás miatt 3x öntötte el a wc-n keresztül a visszafolyó szennyvíz a lakásomat... inkább a zaj miatti nem alvást választottam volna mint azt az ideget amit átéltem akkor...
keresztapa
@Dulcinea: 18:31-re Drága mi történt veled?
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, csak nehezen tolerálom, a felesleges nyavalygást...
keresztapa
@Dulcinea: Drága jogos a nemtetszésed a kommentre, de nem kell ennyire komolyan venni. Örömteljes Jó reggelt kivánok, legyen mára egy jobbnapod.
Dulcinea
@keresztapa: Kedves, a Te észrevételed is jogos, talán több türelmem is lehetne! Nah, majd kellőképpen megrendszabályozom magam!

Köszönöm a jó kívánságodat! Legyen kedvesem neked is csodaszép, és sikerekben gazdag napod!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.