percnél tovább nem hagyja "magára" készülékét a mobiltelefonok átlagos használója, és naponta 150-szer ellenőrzi, hogy kapott-e üzenetet vagy hívást - derült ki a Nokia finn telefongyártó cég által megrendelt tanulmányból. Sokan a készülékükkel fekszenek és kelnek, mivel ébresztőórának is azt használják.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Még a vécére? Meg 150-szer? :D
Én, ha itthon vagyok, és kint tartózkodom, a telefonom egész nap benn hever az asztalon. (Legföljebb akkor pillantok rá, ha valamiért bemegyek, de olyan is van, hogy reggeltől estig rá sem nézek.) Többnyire akkor van velem, ha elmegyek valahová itthonról, és zsebre vágom, de onnét is csak akkor veszem elő, ha valaki keres, és fel tudom venni, vagy tudom, hogy van időm választ írni.
Őszintén szánom azokat a telefonbuzikat (természetesen nem azokra gondolok, akik számára a telefon munkaeszköz), akik képtelenek elszakadni a képernyő b*szkurálásától.
A Tündik bündije
@Zsoel: Jó neked. Nekem negyedóránként csörög, ha nem az egyik, akkor a másik.
Zsoel
@A Tündik bündije: Azt meg tudom érteni, akinek a munkája miatt szükséges az állandó telefonálás. Azokra céloztam inkább, akik kétpercenként előszedik a telefonjukat, ha kell, ha nem, mert függenek tőle. Vannak olyan emberek, akik nem érzik jól magukat, ha nem csinálhatnak valamit a kezükkel, plusz nem elégíthetik ki állandó információéhségüket. Meg vannak olyanok is, akiknek közlési mániájuk van, és akkor is beszélnek (telefonon), ha nincs mit mondaniuk. Én ezeket az embereket komolyan sajnálom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.