Hajós András bevallotta, már nem tud megélni pusztán abból, hogy a Heti Hetesben szerepel, ezért folyamatosan új lehetőségek után kutat. Próbálok a tévén kívül érvényesülni, de persze a Heti Hetesben is vagyok annak ellenére, hogy egyre inkább sorvasztják. Egy televíziónak szíve joga azt csinálni a saját tulajdonú műsorával, amit akar. Már 13 éve vagyunk a képernyőn, de egyáltalán nem meglepő, ha szerintük nem a főműsoridőben van a helyünk. Még akkor sem, ha a rajongóink és a minket szerető nézők közül ezt sokan nehezményezik – kezdte Hajós, aki a döntés következtében elhatározta, váltani fog. - Tény, hogy a Heti hetes az RTL II legnézettebb műsorai között van, de azért van egy nagyságrendi különbség az RTL Klubhoz képest. Ennek a folyamatnak a következtében ugyanis a pénzeink nagyon lementek. Eddig a Heti Hetes biztosított egy lehetőséget arra, hogy az ember mellette sok mindent kényelmesebben és ráérősebben csináljon, most pedig már nem elég, ha csak ezzel foglalkozom.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"eddigi háromszázezer forintos díjazásuk a váltás óta adásonként százezer forintra csökkent. Ez havonta átlagosan négyszázezer forintos bevételt jelent – ezt kevesli Hajós"...no comment.
soljanka
"Eddig a Heti Hetes biztosított egy lehetőséget arra, hogy az ember mellette sok mindent kényelmesebben és ráérősebben csináljon, most pedig már nem elég, ha csak ezzel foglalkozom."

Nahát...dolgozni is kell...mily kegyetlen az élet :)
Amúgy abban igaza van, hogy kár volt eltenni az RTL-ről a műsort.Viszont, ha lelép, akkor ugrik a heti 100 ezer forint is, tehát nincs is abban a családi kasszában olyan nagy baj :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.