Bár a bruttó bérek nőttek, a nettó keresetek az infláció miatt jóval kevesebbet érnek, mint egy évvel korábban – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adataiból. A Bors kiszámolta, hogy egy átlagos, kétgyermekes családnak hó végére alig marad pénze.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Húúúúú! Akkor én nagyon átlag alatti vagyok! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@miazavalami: nekem csak azt mondtad, hogy megműtötték a füledet! de azt nem írtad, hogy nem hallasz vele, ez végleges, vagy csak ideiglenes?
miazavalami
@Kutyafüle: Ja ? Nem titkoltam el legalábbis nem volt szándékomban. A bal fülemet műtötték, a csecsnyúlványt kellett "kitakarítani" . 3 órás műtét volt. Erre teljesen megsüketültem lehet hogy javulni fog valamit. A jobb fülem is károsodott de nem olyan mértékben. Ez viszont már nem fog javulni. Itt olyan 40-50 % - os a károsodás.
Kutyafüle
@miazavalami: Húúú. Ez nagyon most meglepett. Akkor most szinte nem hallasz semit. Ez van nem jó így
miazavalami
@Kutyafüle: Így van. Nem jó de meg kell tanulni vele élni! Még jó hogy ennyivel megúsztam , mert bele is halhattam volna, legalább is az orvosom szerint.
Kutyafüle
@miazavalami: Ezt meg kell emésztenem, de az okát majd holnap priviben megírom neked .
szép jó éjt, majd holnap írok:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.