Bánatában öngyilkos lett Aaron Dugmore, egy birminghami általános iskolás. A kisfiú azért akasztotta fel magát saját szobájában, mert zaklatták az iskolában.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
"A fiú szülei elmondása szerint azért vetett véget az életének, mert nem bírta elviselni, hogy az új iskolájában egy ázsiai tanulókból álló csoport állandóan zaklatja és fenyegeti a bőrszíne miatt."

Frankó! Egy tősgyökeres fehér brit kisfiút zaklat halálba a saját hazájában egy bevándorló sárgákból álló csürhe. Ez a hála azért, hogy az ország befogadta őket. Szép új világ!

Az esztelen multikulturalizmus erőltetése pedig oda vezet, hogy egyre gyakoribbá válnak majd ezek az esetek, mert a bevándorlók zömének esze ágában sincs alkalmazkodni. (Hallom Angliában élő vagy élt ismerőseimet panaszkodni: egyes angliai városok némely területei már olyanok, mint egy-egy néger vagy ázsiai gettó, ahová a fehér angolok be sem merik tenni a lábukat, mert az ottaniak teljesen a hazai szokásaik szerint élnek, és magasból tesznek az angol törvényekre.) Viszont bízom benne, hogy ettől talán még idejében észhez térnek az agymosott, politikailag korrekt britek. Az eredeti The Sun-cikk szerint a kisfiú anyja ezt mondta: Nem vagyunk rasszisták (mármint ő és családja). Hát nagyon remélem, hogy ezek után majd azok lesznek. A rasszizmus az ember természetes védekezési ösztöne az övétől különböző kinézetű emberekkel való érintkezés ellen, csak ezt manapság nem PC dolog emlegetni, de attól még így van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Zsoel: Tudod Zsoel mióta világ a világ, azóta az iskolákban a gyengébbet mindig bactatták, független a bőrszíntől, és hovatartozástól. A szülőknek kellett volna lépniük amikor a gyerek panaszkodott. Jó ha eszébe vési mindenki a mai világban már nincs olyan hogy "ártatlan gyerekcsíny". Az én gyerekemet az új iskolájában az első héten pofonvágták, többet be se tette oda a lábát. A másik suliban is elkezdte egy csesztetni. Megkerestem a gyerek anyját egy kétajtós szekrénnyel diszkréten a hátam mögött, azóta sem volt gond. Vigyázzon mindenki a saját gyerekére.
Zsoel
@levarosbukta: Tudom, milyen az iskolai erőszak, engem is megpróbáltak néhányszor cseszegetni. De a kultúraközi nézeteltéréseken alapuló erőszakoskodás egy egészen más kategória, és ez nem csak az iskola falain belül virágzik a multikulti országokban.
nehogymá
@levarosbukta: nekem is volt ilyesmi élményem.lehet azt tudni mikor hantázik a gyerek.bizony menni kell, szolni kell.a gyerekek falkában nagyon aljasul tudnak viselkedn ugy hogy fogalmuk sincs arrol mit csinálnak
csa-csa
lekvárosbukta!
"Vigyázzon mindenki a saját gyerekére."

mondod Te ezt könnyedén!
Nincs mindenkinek lehetősége egy "kétajtós szekrénnyel" lerendezni.
Amúgy tudnak igen szemetek lenni a kölykök!
kerék
Minden gyereket általános iskolában teszi próbára először a közösségi élet. Ha ott nem tud talpra állni, akkor világ életében alul marad mindenhol.
Sajnálom a kisfiút, szörnyű, hogy egy ilyen kisgyereknek ez jutott eszébe, és idáig fajult a dolog.
Bár megvetem az öngyilkosokat, de a gyereket sajnálom, mert még kicsi volt, nem tudott változtatni a dolgon önerőből. A szülőknek meg grat, semmit nem tettek ez ellen, remélem ők is öngyilkosok lesznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.