Húsvét előtt olcsóbban lehet beszerezni azokat a húsokat, amelyeknek egyébként egész évben magas ára van. Ilyen a bárányhús is. Érdemes legalább évente egyszer kipróbálni, megkóstolni ezeket a finomságokat.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
@Dulcinea: Főleg ha nem telik rá, akkor milyen jó az illata a báránysültnek...
Dulcinea
Ha már báránygerinc..sütve..ami isteni finom...Ne feledjük a rozmaringos báránycombot sütve! Mindkettő méltó húsvéti étek!:))
pictor
@Dulcinea: Ha ez lesz nálad a menü, megyek hozzád locsolkodni!:))
ila51
@Dulcinea: jó ha csinálsz még hozzá egy kis menta szószt én úgy szeretem ezt a párolt zöldséges variációt :))
Gránit
@Dulcinea: @ila51:Hölgyek,halmozzátok,az élvezeteket.És mily jól teszitek.Érezni az illatát,és nem,csak a kaját főzitek,hanem engem is.
X-ray
@Dulcinea: Főleg ha nem telik rá, akkor milyen jó az illata a báránysültnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.