A kínai sertés barbecue (char siu - grillezett hús) annyira finom és annyira speciális, hogy a szinte kizárólag gasztronómiai szemetet áruló itthoni “kínai” gyorsétkezdék kínálatába már nem fér bele. Elkészítése rendkívül egyszerű, és csak a javasolt éjszakányi pácolás miatt nem kerülhet gyorsan az asztalra. A hozzávalók pedig az itthon is egyre elterjedtebb ázsiai boltokban elsőre furcsa hangzásuk ellenére is beszerezhetők, így nincs miért nem kipróbálni.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.