Találkoztam egy férfival egy szórakozóhelyen. Én már 15 éve házas vagyok, épp eléggé unjuk egymást a férjemmel, de eddig nem volt gond sem a kölcsönös szeretettel, sem azzal, hogy tiszteletben tartjuk a másikat. A szerelem elmúlt, helyre egy mély barátság költözött az én esetemben, hogy ő mit gondol nem tudom, mert sosem beszélünk róla. Nem szeret az érzelmeiről beszélni. De gondolom, hogy hasonlóképpen érez, mert azokat a jeleket, amiket akkor sugárzott felém, amikor még szerelmesek voltunk, már jó régóta nem sugározza.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Angelika
Mellesleg milyen könnyedén ribancozik itt mindenki. Különösen a férfiak. Vagy legalábbis a nicknevük alapján férfinak gondolnám őket. Kíváncsi lennék nagyon a statisztikára. Hány férfi menne bele egy kalandba, ha lehetősége lenne rá egy jó nővel. Csakhogy azok ribancoznak leginkább, akiknek semmiféle lehetőségük nincs semmire. Általában. Csak szeretnének kalandot, de a kutya nem áll velük szóba. Így kiélik magukat arctalanul pocskondiázva másokat a neten. Gratula! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
Kislányok!!! Ne veszekedjetek egy cikk miatt !!!
Szép az élet, és inább annak örüljetek - közösen - !!!
Macsi
@miazero: csak egy kis catfight, hogy felpezsdüljünk ezen a dögunalmas napon:P
hallgatag
@Angelika: Nem bölcs, hanem reális...egy cikk nem ér annyit, hogy ennyit
fikázzuk...mindenki olyan, amilyen...ezen senki sem tud / akar változtatni !!!
( vagy mégis ???)
Ariana
Ezeknek a sztoriknak a legnagyobb tanulsága, hogy sose írj olvasói levelet ennek a lapnak, mert kapsz egy halom unalmas közhelyet válaszként...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.