Egyedül szülte meg gyermekét, majd magára hagyta egy 17 éves lány Tiszafüreden. A kiérkező mentősök már nem tudtak segíteni: az újszülött meghalt, anyja kórházba került, de emberöléssel gyanúsítják.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ice queen
@Zsoel: Nos, az érzékeny lelked ellenére is valós kifejezés. Ès pont.
Dulcinea
@ice queen: Igen...tudom, hogy mire célzott...@silber13: és azt is tudom, hogy az ő vérnyomása is az egeket veri...egyszerre több okból kifolyólag...
silber13
@Dulcinea: Van vérnyomi csökkentőm...
Kutyafüle
Ha távozott, akkor nem viselték meg a szülés fájdalmai. Képes lett volna a babát ellátni, és azonnal mentőt hívni. Sőt, ha megindult a szülés, még lett volna ideje a mobilján segítséget kérni.
Azért bújkál bennem a gondolat: a család, anyuka főleg hol voltak?
Másik
A XXI. században még mindig ott tartunk, hogy egyesek úgy oldják meg a nem kívánt terhesség következményét, hogy megölik a kis újszülöttet.
Ennél csak az ügyvéd szerecsenmosdatása lesz szörnyűbb, amikor elkezd jönni a lelkileg megzavarodott "anyuka" riadalmával, és az kap 2 év ejnye-bejnyét felfüggesztve.

A legundorítóbb meg az az eset volt, amikor a gyilkos némber - mire megszületett az elmarasztaló ítélet, megszülte az újabb gyermekét. Én mellékbüntetésként az ilyen csecsemőgyilkosokat sterilizálnám, hogy soha többé ne legyen módjuk megismételni a tettet.

Soha nem fogom megérteni, hogy ma, amikor annyi ocsmányság és szemét ömlik a tv-ből, miért nem lehet valamilyen rövid kis reklámfilmféléket is vetíteni a fogamzásgátlás módszereiről, illetve miért nem lehet jobban propagálni azt a lehetőséget, hogy el lehet helyezni a kicsit anonim módon a megfelelő inkubátorban, vagy szülés után ott lehet hagyni a csecsemőosztályon egy lemondással. Valóban nagyon sokan 2 kézzel kapnának a kicsik után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.