Legendásan rossz volt a kapcsolata a sajtóval, de úgy érzi, ez mostanában javult valamelyest. Azt mondja, nem politikai alapon válogat a vendégek közt, és bár fontos a nézettség, nem mindenáron, így továbbra sem hív egyszeri nézettségnövelő celebet a show-ba. Vidnyánszky Attilát világszínvonalú tehetségnek tartja, Alföldit is hívta, de hiába. Mit gondol Fábry Sándor, az MTV showmanje a Facebookról, a közmédia szerepéről, a pápás poénokról, a haknikról, az esetleges riválisokról?

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Van még olyan csatorna ahol nem utáltatta meg magát??? Nincs!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balintj
Sajnos egyre gyengébb. Lehet, hogy nem azok és nem úgy dolgoznak már alá, akik régen.
Ne felejtsük el azt se, hogy Fábry múzsája Gyurcsány volt. A derék idióta hetente szállította neki az anyagot. Fletó háttérbe vonulása érzékeny veszteség a humor gyártóinak. Kormánypárti humor meg ugye kicsit mindig cinkes. Nem is nagyon megy a Sanyinak.
dr lóherre
@qrumpli: 147,5cm. Ez szép? Na ne.@balintj: A múzsa az erős szó, a BALTÁS VEZÉR meg a elvi barátja Fábrynak.
pesti
@laszlotancsa: Úrnak születni kell...
pesti
@jancsik68: Ez a senki szeretett volna Hoffi helyébe lépni...Hoffinak a bokájáig sem ér!
Ez az alak egy nímand.
qrumpli
Ha nem szépember akkor meg okos!!
Külömenis ha pipiskedik kilát a hokedli mögül.
Uff beszéltem.
torkg
Fábryt szívesen hallgattam, amikor anno a Rádióban szerepelt. Azután, amikor elindította saját show-ját, akkor kezdett kitűnni, hogy a humornak azt a fajtáját kezdi művelni, ami leginkább a Fradi B közép szurkolóinak, illetőleg egy lepukkant kocsma alkoholista törzsvendégeinek stílusára hajazik. Egy humorista persze sok mindent mondhat egy cél személyre, de köpködni ország-világ nyilvánossága előtt, az utálatos dolog és egy igazi humorista soha sem tesz ilyent. Hol van Ő pl. Kellér Dezsőtől, de Hofi Gézétól is (Ő is mondott olykor igencsak keményeket, de mindíg tudta, hol végződik az interlligencia és hol kezdődik a illető alpári szintű durva sértegetése). Avagy hozhatok példát Olaszországból, ahol a választás során Beppe Grillo humorista igencsak vaskos meglepetést okozott, mert népszerű volt műfajában, de választási igéreteivel is meglepően jó eredmény ért el. Vagyis részemről már régen nem érdekelnek műsorai, mert úgy tartom, hogy egy humorista legyen olyan, aki úgy tudja a közönségét megnevettetni, hogy az nemcsak a kifigurázott személyről szól, de a közönség tagjai is egy kicsit magukat is találva érzik, de úgy, hogy az nem sértő és az eredmény és szívből jót kacag az egészen. Ez az igazi avatott művészet ebben a műfajban is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.