Egy orosz katonai repülőgép kémkedik napokon keresztül a magyar légtérben. De mit vizsgálnak pontosan? A Bors ennek járt utána.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Esetleg ha olvasnátok a Nyitott Égbolt nemzetközi szerződésről, talán világos lenne a repkedésük. Nem csak felettünk, hanem Románia felett is...
silber13
@szöszmösz: Még csak az kéne, hogy bujkáljanak! Pérsze,hogy "láttatják " magukat.
T-72 - ből 15 db rohangál Klapkáéknál tatán, és az atamán serér ügyletéhez tartozó Gripenből is létezik 13. Hogy mennyire hadrafoghatóak, az kérdéses.
szöszmösz
@silber13: Kém ügyben olyan szinten állok, mint egy csecsemő, mert azt gondolom, hogy azok olyan csudaügyes szuper micsodák és nagyon titkosak.Ezért, mint szakértő hozzászóltam.:)
silber13
@szöszmösz: ŐK! Csak éppen nemzetközileg rúgnák szét a feneküket, ha görénykedni akarnának. Sisakrostély fel és lássuk az illetőt...Ami a T-72 ( hivatalosan T-72M1 ) ésa Gripen Gépek darabszámát illeti, , az több, mint pontatlan. Ja és a Gripent EGY P-vel írják, a 2 P-vel írottak nem repülők és egészen mást jelentenek...
silber13
@szöszmösz: Ja és a tankkal meg a Gripennel kapcsolatos megjeyzést nehogy már magadra vedd! :-))))
silber13
Bors mentalitás... Ők utána jártak a kémrepülőnek...:-))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.