A 42 éves asszony azzal keres pénzt, hogy különböző dolgokat egyensúlyoz a méretes hátsóján. Erről a szokásáról még főzés közben sem mond le. Barbie Edwards állítja, övé a világ legnagyobb popsija. A 3 gyermekes, Washingtonban élő, elvált anyuka vagyonokat költ arra, hogy méretesre hizlalja hátsóját. Elmondása szerint az elmúlt fél évben komoly összeget keresett modellkedéssel, köszönhetően gigafenekének: átszámítva több mint 6 millió forint ütötte a markát azzal, hogy fotóztatja óriási popsiját, sőt a kamera előtt különböző dolgokat – legyen akár egy tucat fánk, pizza vagy üdítős doboz – egyensúlyoz rajta. Ha pedig éppen nem modellkedik, akkor a szociális munkásként dolgozó asszony odahaza tálcaként vagy előkészítő pultként használja fenekét: főzés közben arra helyezi a hozzávalókat (pl. zöldségeket), takarítás közben a tisztítószereket, tévénézés közben a nasit.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezek nem látták még a szomszédomat, a kufferos Klári nénit... akkora fara van, hogy mire télen behúzza az ajtón, háromszor kihűl a ház ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.