Erőss Zsolt édesanyja nem hajlandó múlt időben beszélni a fiáról. Valahol a lelke mélyén szentül hiszi, hogy Zsolti hamarosan előbukkan...

Edit néni elsőként a Story magazinnak beszélt érzéseiről. Pokoli napokat él át, amióta nincs hír eltűnt gyerekéről és társáról, Kiss Péterről. Egyfolytában imádkozik értük, és nem akarja tudomásul venni, hogy nincs már remény.

"Fáj a lelkem, amikor arra gondolok, hogy Zsoltit nem láthatom többé. De amíg akad egy ember, aki abban reménykedik, hogy mégiscsak él a gyerekem, hát én odaállok mellé! Nem tudom és nem akarom elképzelni az életet nélküle. Nemrég beszéltem egy édesanyával, akinek már egy éve eltűnt a fia valamelyik expedícióban, és ő még mindig reménykedik, hogy egyszer csak beállít... Én sem tehetek másképp. A fennvaló mindenhatóban bízom, hogy hazasegíti őket" - mondta Erőss Zsolt édesanyja.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"Edit néni elsőként a Story magazinnak beszélt érzéseiről."
...elképzelem mennyire rohant hozzájuk, hogy beszélhessen nekik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
"Edit néni elsőként a Story magazinnak beszélt érzéseiről."
...elképzelem mennyire rohant hozzájuk, hogy beszélhessen nekik...
dömdödöm
a háború után amikor a ruszkik elvitték otthonról a nagyapámat ,nagymamám 40 éven keresztül mindennap reménykedett hogy egyszer csak hazaérkezik . Soha nem jött . Végleg eltűnt meg sem találták :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Silver
Olyan kérdésdem volna,hogy nem volt náluk jeladó?A mai világban elvileg ott is kéne hogy működjön.Lehet volt róla szó csak én átsiklottam rajta.
lenhardtibolya
Együttérzésem az édesanyának, és kívánom, hogy ne veszítse el a reményt!
levarosbukta
@Silver: Nem, nem volt náluk semmilyen életmentő cucc, gondolom nagyon fa...a gyereknek képzelték magukat, hát most elgondolkodhatnak rajta az ítéletnapig idejük van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.