A húszmillió forintos kauciót szinte biztosan elbukta Dzsudzsák Balázs, miután összetört egy bécsi autószalontól bérelt Lamborghinit - írja a Bors.

Dzsudzsák Balázs vasárnap délután vágta a földfalnak a Lamborghini Aventadorját az M3-as autópálya 67-es kilométerkövénél.

20 milliót bukott az ütközéssel Dzsudzsák

A just4vip.com portálon feltüntetett adatok szerint az olasz autócsoda kibérléséhez körülbelül 80 ezer euró, vagyis 23,5 millió forint kauciót kellett leszurkolnia a Dinamo Moszkva játékosának. Mivel a százmillió forintos autó eleje és ­hátulja is csúnyán összetört, a kár jócskán meghaladhatja a Dzsudzsák által kifizetett kaució összegét, így arról biztosan lemondhat a focista, sőt az sincs kizárva, hogy további milliókkal kell felelnie - olvasható a Bors keddi számában.
A Blikk olvasóriportere Poldauf Richárd állítja, szó sincs bérlésről, a bécsi autószalonban, ahol elmúlt pénteken éppen helyettesített csak vásárolni lehet, bérelni semmiképp.

"Abban a bécsi szalonban nem lehet bérelni járművet, csak venni. Talán az ideiglenes rendszám adott okot a félreértésekre" - állítja Poldauf, aki igazának alátámasztására egy, a vásárlás után készült közös képet is feltöltött közösségi oldalára.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Majd ha lesz egy kis idom, leulok egy csendes sarokba sajnalni ezt a szegeny embert,... Ilyen sok penzt elbukni??? SZEGENYKE! MARIS KONNYEZEM!...:o((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Ennek a falábú féregnek sajnos ez csak zsebpénz!Álljon ki és mondja meg az igazat.Bár tökmindegy ,pénze van a semmi foci után ,amit most művel,azt vesz amit akar és úgy töri ahogy akarja .Egy cseppet sem sajnálom ezt a fogas majmot!
Manhattan
Ez a Balázs ritka ocsmányul néz ki. A lányok undorodva, de odafekszenek neki. Tudják: cserren-csuppan...
mariaberta
Na itt aztán teljes a káosz, hol bérelte. hol megvette a kocsit.
Ennyit ér a nemzeti újságírás
craven
Kit érdekel? másnak meg egy szaros opel astrára sincs pénze! Túl vagytok fizetve!
mariaberta
Minden nagyzási hóbortnak meg van az ára: Hát ez egy kicsit sokra sikerült, de megoldja, hiszen focista, azok pedig köztudottan ügyes emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.