Mélységes felháborodásának és megdöbbenésének adott hangot hétfői nyílt levelében pár úszó Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyve miatt. A volt és mai válogatott sportolók, olimpikonok szerint a könyv állításai beszennyezik a magyar úszósportot, az ott dolgozó vezetőedző és kollektívája munkáját, pedig a hírbe hozott stáb munkájára az egész nemzet méltán büszke.

Ha van bárki, aki ne tudná: Szepesi erősen bulvárba hajló könyve elsősorban vad szexuális életéről, kalandjairól és hódításairól szól, grafikus részletességgel és nagyon szókimondóan. Szepesi Nikolett vállalta a kiközösítést, a megbélyegzést, a megaláztatást – és meg is kapta. Megkapta nőként, amiért nyíltan beszélt a vágyairól, a fantáziáiról, és hogy élete során rengeteg férfival szexelt: a szexuális kalandozás és a nyílt szabadosság nálunk egyelőre még mindig férfiprivilégium.

Miklósi Gábor írása az Index.hu-n >>>

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
@excep: teljesen egyettèrtek veled. Szerintem is igaz amit leirt ez a làny, ès nemtalàta ki a dolgokat, mert akkor eljàtszanà a reputaciojàt. Azt hogy vàrt 13 èvig mig megirja a ràgalmazàst, ahogy olvastam màs web oldalon, mondta, hogy szòlt a mamàjànak akkori idobe csak az is elsimitotta a szituaciòt, mert a lànya karrierère ès a pènzère vàgyott, mert nehèz èveken mentek keresztul.mivel hogy a papa elobb meghalt. az a masszirozo vèn fa@kalapon làtni is hogy nem egy àrtatlan rohadèk! szerette a fiatal pipihusokat.
Prof. Dr. Vak Komondor
@pacsni: Na látod, ebben a véleményedben, éppen a "szerintem" az, ami nagyon kevés!
Mangu
@Prof. Dr. Vak Komondor: Kutyuli, ne feledd, amit már az ókori görögök előtt már a kínaiak is pár ezer évvel korábban tudtak, te lehetsz bárki, bármi és tarthatod magad annak aminek akarod, csak az vagy, aminek a környezeted tart (nem tudsz ellene tenni semmit). Lásd pl. - kabát ügy (ha érted, amire utalok). Tehát egy kis közösség, az 50%+1, a 2/3-os többség általi "szerintem" a döntő (legkevésbé a tények, bár azért azokat sem akarom kizárni)!
khmm
Ahol ennyi jó pin@ van ott mindig állni fog a f@sz.
nahát
Volt iskolatársam szülei bezzeg nem simították el az ügyet, balhét csaptak anno. A bontakozó gimnasztikai karriernek vége szakadt, pedig korcsoportjában az élvonalba tartozott több szeren is, a volt edzője aki fogdosta, még mindig edzősködik( nem volt ellene elég bizonyíték), a lány meg összeroppant. Nem tudta elvégezni a gimit, most bolti eladóként dolgozik egy abc-ben. Megérte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.