Kisebbre szabott mellét is megmutatja a minden idők legnagyobb hazai Playboy-eladását produkáló Zalatnay Sarolta - írja a csütörtöki Bors.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
A görbe lábát és csapott seggét is képezték?
Kutyafüle
@vakvillám: Az idő múlik, a biológiai óra mindenkinek ketyeg, nőnek-férfinak egyaránt. Ezen a plasztika vagy a csodapasztilla sem segít.

Igen, az a vers Cipőtől van, még jóval a halála előtt tettem föl és nem volt szivem kitörölni:((
vakvillám
@Kutyafüle: Bocsánat a késői válaszért,azt gondolom,nem lehet vita témája ,az idő szalad,a karaván halad---ezzel arra gondolok,a sokat mosott ruha is megfakúl majd egyszer,az ember teste ,annak varázsa szépsége is.Az idézett sorok ,most már én is tudom szépek ,mottóként is.Nem akarok tolakodó lenni,én férfi vagyok...?
puki
Broáááf...nem dugnám meg...max. 1 liter vodka után...persze csak ha felállna.
.
Lehet hogy a következő Playboyban pl. Németh Lászlóné erotikus fotóit fogjuk nézegetni amint a nagyfőnökkel közös akcióban munkálkodnak népünk jobbulásán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.