Elek – Minden egyes telefoncsörrenésre görcsbe rándul Lázok Szimonetta (18) szüleinek a gyomra, és csalódottan teszik le a kagylót, mert nem lányuk hangját hallják a vonal túlsó végén. A dúsgazdag eleki családból származó fiatal lánynak múlt hét csütörtökön veszett nyoma, amikor érettségi bizonyítványát kellett volna átvennie az iskolájában. – Hiába hívtuk délután, a telefonját senki sem vette fel, és hiába akartuk a barátját elérni, falakba ütköztünk – mesélte elkeseredetten Szimonetta édesapja, Lázok Károly (40), aki hamar rádöbbent, a lányt a fiúja csalhatta el. – Azonnal Battonyára, a fiú családjához siettünk, de mindenki csak széttárta a kezét, és értetlenül nézett. Az aggódó szülőknek egyelőre esélyük sincs, hogy a fiatalok nyomára bukkanjanak, Szimonetta kocsijában ugyanis megtalálták a lány mobiltelefonját és személyes iratait is. A csinos gimnazista barátja, K. Alfréd (18) még az eltűnés előtt túladott a készülékén, így a rendőrök sem tudják bemérni a mobiltelefonokat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
K.Alfréd... Kovácsné Klára, a fiú édesanyja! Gratulálok! :-)))

Egyébként remélem előkerül épen és egészségesen!
szöszmösz
Azt is írhatták volna, hogy cigányok, mert a lányszöktetés - esete ugyan nem forog fenn-mondták a szülök, cigány hagyományok egyike.
leszúrt rittberger
@szöszmösz: Nem lányszöktetés történt, nem is cigányok, de a lányszöktetés cigány hagyomány, ezért szerinted cigányok. Amúgy te normális vagy úgy általában?
szöszmösz
Félre értettél. A megjegyzésem arról szólt, hogy az újságíró mennyire felületes. Nem írtam, hogy lányszöktetés történt, azt sem, hogy cigányok.
Kérdésedre válaszom, hogy normálisnak tudom magam, de az is lehet, hogy mások a normáim. Amúgy meg azt gondolom, hogy egy intelligens ember vitatkozik, meggyőz, de semmikép nem sértegető és agresszív. Én tisztelem a véleményed , ugye elvárhatom Én is? Köszönöm.
Mangu
Nyugi emberek. Ez is bulvár fogás. A többi eltünőről nem cikkeznek. Miért?
Nagyon sok indok lehet egy ilyen esemény hátterében. Foglalkozzanak vele az illetékesek és ne turkáljon benne a bulvár média profiz után kajtatva (csak vegyék és vigyék - rikkancs stílus). Ha tájékoztat, akkor legyen tényszerű, teljes és ne mazsolázzon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.