Az idősödő producer a jelek szerint nem félti politikai karrierjét a bulizni szerető fiatal lánytól: minden pletyka ellenére alig másfél hónap múlva, Hollywoodban oltár elé vezeti Palácsik Tímeát. A világraszóló esemény helyszínéül Vajna barátjának, Antonio Banderasnak Los Angeles-i villája szolgál majd.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
@vakvillám: néha eldurran az agyam, mert minden nap olvasni, hallani mindenféle szemétségről, meg azt látom, hogy csak ez a rohadék parazita cölöbvilág megy valamire, meg a többi hasonló senkiházi, hát ettől kinyílik a bicskám. ezért aztán időnként úgy látom tényleg a Palácsikok csinálják jól. Csak hát erre születni kell.
vakvillám
@csa-csa: abszolult igaz a mondanivalód,szemérmetlen viselkedési formák,mocskos ,életformával.A tisztességes élet nyugalmat adhat,csak szart sem ér.Remélem változik ez és ne írigyeld-én sem.
csa-csa
@vakvillám: itt SOHA nem változik semmi és azért egy kicsit megesz a sárga...!
ha bejön a terve minden esetre anyagi gondjai az unokáinak sem lesznek. üdv.
vakvillám
@csa-csa: Nos,a celebvilág összezárt,egymás semmilyét zsűrizik,és elősegítik haladásukat:minél nagyobb seggfej annál nagyobb a lehetősége.Tudom nem fog vigasztalni,de ez nem csak magyaros életforma.
csa-csa
@vakvillám: sovány vigasz de tényleg így van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.