Veresegyház—Fót — A szomszédok szerint régóta válságban volt a házassága Olvasztó Imrének, aki tegnap reggel eldobta magától az életet a Fót és Csomád közötti út mellett. Azt azonban még ők is csak találgatják, miért pattant el végleg a húr az Indul a bakterház Bendegúzát alakító egykori gyerekszínésznél.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Nagyon szomorú történet. Nem tudom, hogy miért akart elválni a felesége, de sajnos manapság meggondolatlanok a házastásak.
Azt hiszik a válás megoldás, de a statisztikák azt mutatják (na persze ezt arra értem, ha a feleség nem volt kurva és nem ivott, a férj pedig nem kurvázott vagy nem élt állat módon) , hogy a válás után több mint a fele megbánja, és nem lesz jobb élete utána sem annak, aki ebben reménykedett.
Nem tudom, hogy itt volt-e ilyen negatív dolog, de ha csak egyszerűen úgy érezte a feleség, hogy kihunyt a tűz, akkor nagyon nagy hibát követett el. Ez a szegény ember meg szintén, mert nem látja a gyerekeit felnőni, és nekik még szükségük volt és lenne is.
Iszonyatos lehet most náluk a hangulat.
Nyugodjon békében. Elment egy legenda.
Ismerőseim, barátaim között sűrűn emlegetett karakter volt a gyerek (Bendegúz), de mi mindíg Olvasztóként emlegettük. Miért? Mert azt a szerepet gyerekként csak úgy lehetett eljátszani, hogy az életben sok azonos van a karakterrel.
Sajnálom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
@Horizont: Igy van, csak találgatunk mi lehetett amiért így döntött a feleség. Nem ismerjük Olvasztó Imrét mint férjet, mint apát. Egyik fölött sem török pálcát, de a nagyobb hibát szerintem a férj követte el azzal hogy ilyen módon hagyta itt a gyerekeit, gondolom ezt ők nem érdemelték!
csa-csa
tényleg "csak" ezért?? akkor nagy hülye volt! El kell válni és kész! Milliók teszik.
GeoCravker
@darwin: Mutass rá egyetlen adatra, ami a hozzászólásaimban "került be" a forgalomba és nem mástól idéztem, idézhettem. Innentől élnek a korábbi kérdések, melyekre szemmel láthatóan nem tudsz, vagy nem akarsz szembenézni. Lehet, hogy szerinted én, amikor kategorikus kijelentés nélkül, feltételesen idézek mástól, akkor mocskos dolgot csinálok. Te viszont kategórikusan próbálsz minősíteni engem. Ha ez igaz, akkor a korábbi kérdésekből legalább egy ezek szerint komolyan ült rajtad. Sajnálom. A démonjaiddal csak Te tudsz szembenézni. Viszont felidézésükért elnézésed kérem. Több mondanivalóm nekem sincs.
GeoCravker
@levarosbukta: Az öngyilkosság nem így működik. Nem aszerint rangsorol az ember, hogy ki mit érdemel meg, vagy sem. Az öngyilkosság "előre megfontolt szándékú" eseteiben rendszerint rohadt hosszú a lista, hogy kinek van szüksége az illetőre. A baj ilyenkor az, hogy a listán nem találja saját magát.
Ilyenkor a legközelebbi ismerős is csak azt teheti, hogy addig húzza az időt, és addig beszél, míg valahol az apró betűs részen meg nem tudja mutatni a listán valahol.
Egy kapcsolat megszünésekor igenis ott a felelősség, hogy a listán ne takarja le senki az érintett nevét. Különösen akkor nem, ha a tudhatja, hogy a másik látássérült.
De még véletlenül sem szeretném elkövetni azt, amit darwin már amúgy is prejudikált. Majd egyszer, talán másutt, vagy itt, de mindenképp máskor megbeszéljük.
Dr plágium
Utálom ezt, amikor a szomszédok nyilatkozgatnak, mert azt hiszik mindent jobban tudnak mint az érintettek.
Nakimaga
Sajnos,mi is bele esünk néha abba a hibába,mivel a "kibicnek" semmi sem drága !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.