Andy Vajna tudja, kivel bulizott Palácsik Tímea, és Bors fotói láttán sem tántorodott el a házasságtól.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
:)) na ugye , kár volt úgy izgulni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
Ha ennek a vén f@sznak így is jó a ribi, akkor csak vegye el. A következő trófeát a nászéjszakájukon szerzi meg, lehet, hogy Banderas lesz az?
ila51
@sokanvagyunk: gondolom a leendő férj sem akar fejfájást többé :))
furfang
Lehet, hogy a fiatal ember kisegíti az öreget az ágyban, mert a pénz sem képes mindenre, mint tudjuk. Ezzel együtt Timi egy tuskó, hogy közröhej tárgyává tette a vénembert. Thomas Mann Lujzi című novelláját juttatja ez a történet az eszembe. Vajna megrendezhetné a filmet, és a főszerepet is eljátszhatná benne, élethű lenne.
furfang
És Damu azért kapott 5 évet, mert " megerőszakolta" ezt a csajt, akivel amúgy együtt élt. Ahogy ezeket a képeket nézte az ember, ezt a csajt nem kell megerőszakolni, rámászik ez a jóképű fiatal pasikra önként és dalolva! Damu meg kétszer annyit kapott, mint a hazaáruló kémkedő Szilvási és bandája. Nálunk nem igazságszolgáltatás van, hanem jogszolgáltatás, illetve jogkijátszás jó sok pénzért. Vajna papa bukszája megnyílt a drága prókátor előtt, meg is lett az eredménye.
bubu1
"a férfi nem más, mint Tímea leendő sógorának a fivére."
Ahhoz képest elég fiatal , na mind1!Mesének elmegy.
:D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.