Kazincbarcika — Hiába próbálta megannyi krémmel „életben tartani" halott fiát H. Ilona, a bomlás megállíthatatlanul pusztította a testet. Attila (†32) testét hat éven át marcangolták az apró organizmusok, de vajon kiderül-e valaha, mi okozta a fiú halálát?

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
persze, hogy nem èrti! Szegèny O se normàlis! Ot is elkelettvolna vinni, vagy idobe kuràlni.
Tootsy
Latjatok, Dragaim, hiszen Ti is es en is beirunk meg ide is, pedig mar a masik cikkben is megallapitottuk, hogy elegge stiftes a familia, - sajnos...(Nem vagyok cinikus, mint a masik blogba n is irtam, de azzal, hogy megszuntettek az elmegyogyintezeteket (es erdekes modon, nem az elozo kormany, hanem ... NA KI? ), akkor ne is varjunk mas eredmenyt...Fog meg kiderulni sok-sok erdekesseg, es arra is mernek fogadni, hogy akik karddal darabolasszak egymast, vagy masmodon gyilkolasznak most szerteszet az orszagban, azok nem ezeknek az intezeteknek a szetengedett lakoi lehetnek-e? Szomoru ez mindenkepp...
lbs
Úgy tűnik a Blikk mára is el akarja venni at olvasói étvágyát!
A szerencsétlen anya olyan golyó, mint ami az SKF csapágyakban van, nincs más hírük ezért ilyen gusztustalanságokkal traktálják az olvasókat.
csa-csa
ennyi éven át az önkormányzattól a háziorvosig, rendőrségen át senki nem kereste?
soha hivatalos személy nem próbált bemenni - ha kell erőszakkal - a házba hogy meggyőződjön ott van-e a férfi? Hihetetlen!
lbs
@csa-csa: Teljesen igazad van.
Itt igen sokan vétettek szarvas hibákat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.