A kalóriaszám a legalapvetőbb táplálkozási adatnak számít. Ott van minden müzlisdobozon is. A legújabb kutatás szerint azonban ezek az értékek nem feltétlenül árulnak el mindent, amit tudnunk kellene.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
ezt amit a cikkirò ide irkàlt a fele se valòdi àllitàs.
Aki diètàzik annak tudni kell, hogy mennyi kaloriàt kell fogyasztani egy nap. a ( pizza margarita) 1200 kaloriàt tartalmaz, tehàt èn egèsznap reggel-dèlbe-este elkell feleznem ezeket a kcal..minden szàraz gyumolcsnek rengeteg kcal tartalmaznak.fuge,mogyorò, a pisztakjò 1 dkg 577 kcal) tartalmaz, a dio 560 (kacal) , mivel, hogy èn szigoruan vigyàzok a kilòimra, ès rengeteg halat, mozzarellàt, salàtàt eszek, elmentem a dietologushoz, kivàncsisàgbòl, hoy megkèrdezzem, mit kell ennem. Mondtam neki, hogy reggelire zsemlèt mozzarellàt salàtàt, dèlben ( tonnhal konzerv) pisztràngot es 80 gr kenyeret salàtàt, erre O azt mondta, hogy a mozzarella helyett egyek tobb tonhalat , azt minden nap ehetek. Mondtamneki, hogy maga mint Orvos, nemtudja, hogy 1 kg tonnhal 0.387 mercuriot tartalmaz, tehàt minden nap nem ehetek tonnhalat, mert megmèrgeznèm magam, a mozzarella annak csak 256 kcal van. Tehàt mostmàr magam csinàlom a menuket. Azt is mondta, hogy egyek naponta tèsztàt, a tèszta 10dkg (fotlen) 360 kcal tartalmaz, tehàt azt se eszem, a rizsàròl ne is beszèljunk. 362 kcal 10 dkg.
Ugy hogy maradok az èn tudomànyomnàl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.