Egy olvasónk annak okát szerette volna megtudni, hogy egy korábban aktív szexuális életet élő 70 éves nő vágya miért szűnt meg. Szakértőnk válaszolt. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Szerintem várjunk még egy picurkát - aztán megbeszéljük, hacsak nem épp a sorozatos pásztorórák megakadályoznak benne mindannyiunkat! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
Még meg is kellene érni, ez a legnagyobb feladat egyelőre!:-)
tivoli
Megkérdeztek egy nénit, hogy mikor múlik el a szexuális vágy a nőknél. Mondja, hogy: Honnan tudjam én azt kedves? Még csak 85 éves vagyok.
ila51
@Gemüs52: ...jajj nekem , én már lassan abban a " kórban " leszek :))
pictor
Ezt a kérdést ugyanúgy fel lehet tenni a 70 éves férfiakról is, de a válasz benne van a kérdésben,:70 évesen, ez már a korral jár legtöbb esetben:)
vidi500
Kár hogy 70 éves nénikről van szó, és nem 40 éves nőkről. 40 éves kor körül a nők 90% -ánál a libidó igencsak a nulla felé közelít már. Az egyik szexológus úgy nyilatkozott, a nők szexuális igénye egyedenként különböző, a havi egytől a napi 50 alkalomig van a szórás. :-)
Van olyan nő, aki havi 1 alkalomra van kalibrálva, nem számít hogy 18 - 25 vagy 35 éves. Mennyi lehet akkor 70 évesen?
Azért a két nem között tetemes mentalitásbeli különbség van. Ezt a természet már csak így alkotta meg az évmilliók során. Aki havonta csak egyetlen ivarsejttel rendelkezik, az vigyáz rá, őrzi, takargatja, százszor is meggondolja mire használja fel azt az egyetlent, még akinek alkalmanként is több száz millió, az meg igyekszik arról gondoskodni, ebből a nagy tömegből lehetőleg minél többnek jusson. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.