Most akarna gyereket szülni Balázs Klári a műsorban elmondta, megérett a gyermekvállalásra, és szerinte most már igazán jó anya lenne. Férje, Korda György egy pillanatig sem ellenkezett, sőt, viccesen még meg is jegyezte, hogy küldjék haza a tévéstábot, és máris nekiláthatnak a babagyártásnak.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Klárika, Gyuri! Szerintem korai még. A gyermekvállalás komoly dolog, nem vagytok elég érettek hozzá! Aztán az anyagi feltételek...tudjátok mibe kerül egy gyermek felnevelése?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Dr plágium: Egyetértek minden szavaddal! Ugyanakkor azt se feledjük, hogy 61 éves korban, biológiailag "lehetetlen" hogy gyermeke legyen Klárikának...
Tudod..túl vagyon már a változó koron...
Dulcinea
@Dr plágium: ...talán még a dokiknak sem kellene, istent játszani...de...pénz beszél...
lenhardtibolya
Volt már példa hatvan éven felüli nők gyermekvállalására, csak előtte valamiféle hormonokkal kezelik az asszonyt. Természetesen egy gyermeket nem elég világra hozni, azt fel is kell nevelni, ami minimum további 20 évet jelent... Hány évesek is lesznek a kedves szülők ennyi idő elteltével?
vakvillám
Nekem ez egy rémálom---eddig nem volt idejük? Most--Hogy unatkoznak--gyereket akarnak,nem is tudom,állítólag intelligens emberek.
csa-csa
"szerinte most már igazán jó anya lenne."
eddig nem lett volna jó anya? amúgy "öregségére" hülyül meg?
ráadásul tudniuk kell ebben a korban, milyen nagy az esély hogy rendellenességgel születhet meg az a gyerek!! eszement két "vén" barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.