Budapest — A politika mellett újabb területen készül megmérettetni magát Gyurcsány Ferenc (52), a Demokratikus Koalíció elnöke.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nácik, gyilkos ideológiák hirdetői terrorizálják az országot. A kormányzati hatalom pedig az oldalukon áll. A kegyeit keresi. Őket bátorítja. Az ország lakossága pedig ezt tétlenül és közömbösen nézi.
Ahogyan közömbösen nézte a hátba lőtt cigány kisfiú legyilkolását, a rendőrségen agyonvert embert. A kényes ízlésű magyarok felháborodnak azon, ha azt mondom, hogy Amerikában az a rendőrörs, amelyen halálra rugdosták azt a szerencsétlen embert, égett volna, mint a zsír. A polgárok gondoskodtak volna arról, hogy mindenki tudomásul vegye, és megértse, hogy ezt még egyszer nem lehet megtenni. Na, ezen felháborodik a magyar ember, az agyonverésen nem. Nácik terrorján nem. ...
Prof. Dr. Vak Komondor
@Manhattan: Ilyen szövegpanelokkal etették mindig a népet a cucilzmus politikai párt-főiskoláiban!: D Valami újabb duma nincs?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.