Szepesi Niki volt Hajdú Péter vendége a Frizbi őszi első adásában. A műsorvezető külön meglepetéssel készült a volt sportolónőnek, elhívta ugyanis állítólagos zaklatóját is, hogy beszélgessenek egy jót.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Megnéztem ezt a műsort. Írhatnám, hogy soha nem nézem, mert nem szeretem Hajdú Pétert, de nem írom, mert nem lenne igaz. Mindig attól függ, hogy ki a vendége. Nikire kiváncsi voltam. Sajnáltam végül, hogy megnéztem, mert ledöbbentem, hogy Hajdú azt az embert hívta Niki mellé, aki őt kiskorában zaklatta. Nagyon kényelmetlen és rossz helyzetbe hozta ezzel a kislányt, ha Hajdúnak lenne minimális pszichológiai érzéke és empátiája, ilyet nem tett volna. Még akkor sem, ha végül az öreget akarta bedöngölni a betonba. Nagyon rossz érzésem volt a műsor után. Lehet, hogy ezek után már az sem fog érdekelni, hogy ki a vendége? Nagy csapda volt Niki részére ez a meghívás. Legalább tudott volna róla, és készülhetett volna rá. De csak le volt döbbenve.
coyote3
Nekem egyik sem a kedvencem, de ez a Hajdú nevű idióta most különösen földműves volt. mondjuk az etikáról ne is beszéljünk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.