Evelin sosem fog férjhez menni, és gyereket sem szül, mert fontosabb számára a karcsúsága, mint az anyaság. Apja, meglepő módon, igazat ad neki, ha unoka kell, majd örökbe fogadnak. Inkább a karcsúság, mint a gyermekáldás – vallja Győzike tizenkilenc éves lánya, akinek pontos elképzelése van arról, mit akar az élettől. Gáspár Evelin legfontosabb tervei között a tanulás, a karrierépítés és a karcsúság megtartása szerepel, és ebbe nem fér bele egy férj, s különösen nem egy gyerek. A nagyobbik Gáspár lány a TV2 Édes élet című műsorában sokkolta szüleit a bejelentéssel. Bea asszony éppen egy menyasszonyt sminkelt, amikor Győző megkérdezte a nagyobbik lányát: – Evelin, azt mondd meg nekem, te mikor leszel ilyen menyasszony?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Egyszer majd megtapasztalja egy derék jóravaló romacsávó jóvoltából, hogy a méhecskék hogyan porozzák be a virágokat és milyen édes a méz.
Aztán majd nem fog tiltakozni. Kizártnak tartom, hogy a győzike familia lemondana egy világraszóló romalakodalomról.
Milliós menyasszonyi ruha dukál és limuzin hordja a vendégeket. Hú ebből mennyi vezércikk lehet a Blikkben és jó jövedelem győzikének:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
craven
Evelin sosem fog férjhez menni, és gyereket sem szül, mert fontosabb számára a karcsúsága, mint az anyaság. --- bmeg alapesetben hülyének gondolnám,az ő esetében egyet kell értsek!
Senara
Ránézve a képre hirtelen azt hittem Szecsödi karcsi nénit látom :-)))
szöszmösz
Borzasztóan néz ki, mint egy gnóm, a feje a felső testéhez képest 2/3-os.
Juskos
Nem lesz a fenét! Nincs olyan szerencsénk. Nincs olyan cigány nő, aki ne potyogtatni ki nyóc-tíz purdét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.