Mindig nagyon jó volt a viszonyunk a fiammal. Egyedül neveltem fel, így aztán csak egymásra számíthattunk. Mindig őszinte volt hozzám, aminek nagyon örülök. De most úgy érzem, bárcsak hazudozna nekem, és ne kellene tudnom a szörnyű igazságot.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vidi500
Nehéz ügy, de mindenki maga irányítja saját sorsát. Ha úgy gondolják a fiatalok, így is képesek közös életet élni, semmi értelme beleszólni. A döntésnek egy esetleges szakításról kettőjükben kell megérlelődni.
vidi500
Még annyit, sok fiú van, aki többször csalódott korábbi kapcsolataiban, ezért olyan személyt igyekszik keresni, akit ettől mentesnek ítél. Nem egy ilyet ismerek.
anonymouse
Sok szülő úgy gondolja testrésze a gyerek, dönthet sorsáról, ennyi erővel dilemmázhatna a szomszéd gyereke választásán is.
varrólány
Majd rájön az anyuka , hogy az általa "fogyatékosnak" minősített lány sokkal emberségesebb , és ő a valódi értékeket "látja" a világból.
Dulcinea
Miért ne engednéd? Ők szeretik egymást nemde bár??? Akkor meg??
csa-csa
@anonymouse: természetesen még mindig jobb mintha tolókocsiban ülne, vagy sors ne adja még súlyosabb fogyatékossága lenne.
DE! lesz része a mamának is a gondokból az tuti! Ha nem olvastam félre a srác eleve a mamával lakik! Ha elveszi is a lányt (és miért ne tenné) ezek után eszében sem lesz elköltözni otthonról mert a muter eddig is mosott, főzött, takarított a fiára, ezen túl kettőjükre fog. Istentelen sok konfliktus lesz abból hogy a lány - érthetően - nem akarja majd hogy mindent helyette csináljanak meg. rosszabb esetben az anyós nem fogja kibírni hogy ne csináljon mindent főleg a házimunkában) újra a lány után.Ha külön lakásban tudnak együtt élni, minden pillanatban aggódhat otthon hagyott imádott felesége miatt. Ha csak nem tud otthoni munkát végezni. Ha a lánynak ha van ha nincs állása - esetleg vakvezető kutyusával együtt is - egy darabig meg kell oldani a kíséretét új környezetében már egy bevásárlás miatt is. Amennyiben megszokott környezetből "ragadják" ki, meg kell szoknia mindennek az új helyét, a számukra egyébként is balesetveszélyes főzés és minden egyéb ütközéssel járó közlekedést, stb.. nem is sorolom tovább. Annyi kisebb és nagyobb "akadály" leküzdésével jár majd az életük, hogy a fiú, az anya és a lány számára sem lesz enyhén szólva sem egyszerű. Remélem átsegíti Őket a szeretet és bizalom, mert enélkül nem megy. Na és ha már az anya elfogadja a helyzetet, minden igyekezetével azon legyen, hogy segítse és ne gátolja Őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.