Dr. Csernus új könyvében arra keresi a választ, hogyan találhatjuk meg a saját poklunkból kivezető utat, és hogyan álljunk talpra. A kiút címmel hamarosan megjelenő kötetében arról is beszél, van-e értelme a gyűjtögetésnek, a halmozásnak.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Igaza van -de z emberek még mindig nem értik hogy nincs olyan hogy magántulajdon. A fizikusok tudják hogy nincs idő -mégis mindent ehhez igazítanak az emberek.
Meg kellene tanulni végre hogy az aranyborjút imádni semmi értelme. Vannak ajándékok az életünkben, de semmi nem a mienk. És üzenem azoknak akik azt hiszik hogy a gyerekeik jól árnak a hagyatékkal-hogy ez sem igaz -nagy harcok és kisemmizések maradnak utána. Aki kapja marja. A hajléktalanok egy része is így került az utcára: a "jó" testvér kisemmizte őket ... hát jobb még az életünkben elosztani amink van-úgyis csak a tettek számítanak ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.