Pornós múltja lehet a veszte Krasznai Tündének. Az X-Faktor tehetsége a jelek szerint hiába próbál kitörni hangjával az elfeledni vágyott évekből, sokan nem kívánják őt a televízió képernyőjén látni – írja a Blikk.

A világháló tele van olyan hozzászólásokkal, amelyek arról szólnak, hogy Tünde múltja beárnyékolja a jelenét is.

„Örömtáncot fogok járni, ha te kiesel! Menj vissza oda, ahonnan jöttél!” – utal egy hozzászóló a felnőttfilmes időszakra, míg egy másik egészen egyszerűen szégyenletesnek mondja az énekes munkásságát.

„Szégyen, amik rólad fent vannak videók, meg minden, csak lejáratod magad! Te nem vagy idevaló, menj haza, vagy a saját videódba!”

Pornós múltja ­miatt nem szavaznak Krasznaira

Krasznai Tünde nem kívánt reagálni a hozzászólásokra, Geszti Péter annál inkább.

– A képmutatás ez ügyben sem ismer határokat, gyakran azok hörögnek leghangosabban, akik titokban függő viszonyban vagy épp kibékíthetetlen viszonyban vannak az erotikus tartalmakkal. Persze, ha az ő környezetükben került volna valaki olyan érzelmi és anyagi viszonyok közé, ahonnan könnyű  téves útra lépni, biztosan megbocsátóbbak lennének. Egy biztos: Tündét nem a felnőttfilmes múltja teszi alkalmassá a versenyzésre, hanem a tehetsége és a kisugárzása. Őszintén feltárta a múltját már a verseny elején, és nem hazudott. Tünde azt is kinyilvánította, hogy megbánta évekkel ezelőtti lépését. Joga van új életet kezdeni, nem bántott senkit, felesleges ezért őt is bántani – szögezte le Geszti.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Nem apáca-képzőbe jelentkezett. Van aki sztárjelöltként előtte, van aki utána műveli a "szakmát".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Nem csoda, amilyen prűd ez az ország. Persze, csak megjátsszák magukat. Amúgy élvezettel - titokban - lapozgatják a pornóújságot.
silber13
Pontosan úgy van, ahogy irod. Álszentek gyülekezete.
martinpalermo
Ez nem prüdéria,ez a mezítelen valóság!Vizet prédikálni,és bort inni--és nem hátat fordítani,a barátnak--félvén, nehogy hátba szúrjon.Külön kellene választani az énekhangokat, a szexualitástól--még akkor is,ha moralitási felhangjai vannak."...és az kinek szép lelkében az élet,az hallja a mások énekét is szépnek!" A szép zene,s ének legyen mindenkié,nyilvánosan is,a szexualitást pedig kezelje mindenki saját intimitásával..
Josla
Ilyen rihét csak a szexuálnyomorékok néznek. Menjen pucsítani!
silber13
@martinpalermo: " A szép zene legyen mindenkié?" Mit tudsz csináéni azokkal akik nem igénylik a szép zenét, leragadtak a 3+2.nél. és az Akácos út félrésueg vonyitásánál?
martinpalermo
@silber13: Az én "zeneiségem"--csakis a zene szeretetéig--"élvezetéig "(idézőjel a cikk tartalma miatt) tart.Nem ejtettem egy rossz szót sem,a zenei másságról,mert nincs-jogom azt bírálni amihez nem értek.És békésen tudomásul veszem,hogy léteznek---mert születtek,és így kerek a világ.
silber13
@Josla: De énekelni tud, nem úgy, mint a műsorban felvonuló, feddhetetlen erkölcsű Vesta- és zárda szűzek népes csapata.
nehogymá
ha annyira tehetséges,akkor nem x faktoros lemezt fogkiadni hanem y t.ha kiesik majd felkarolja a tv2.amugy nem érdekel.
craven
Majd ha megjelenik a cd-je,tegyetek rá valami jó kis filmet is,hátha úgy aranylemez lesz! :D
Josla
@silber13: Énekelni olyan is tud, aki nem mutogatja végbelét.
silber13
@martinpalermo: Csakhogy itt a hallgatóság magas ivben tett a produkcióra, ők a pornós multon kéjelegtek és azért őrjöngtek.És gondolom, ha te egy ilyen műsort meghallgatsz, akkor az előadásra vagy kiváncsi és azt értékeled, nem pedig az előadó múltbéli dolgait.
silber13
@Josla: Miért? Itt a műsorban mutogatta? Láttad? Vagy csak hallottad a hirt, mert mondták valakik ugye?
Josla
Nem. Megnéztem a neten, hogy mit csinált. Tudni akartam, hogy kell-e, és ha igen akkor mennyire undorodni tőle. Jelzem: nagyon!
Josla
@silber13: Tudom hogy kellenek ilyen nőstények, mert vannak szexre éhes, azt más módon megkapni nem tudó szerencsétlen hímek. Addig nincs bajom velük, amíg tudják hogy hol a helyük, és ott maradnak. De azt nem tartom eltűrhetőnek, hogy ha meggondolja magát, akkor úgy tehessen, mint ha tisztességesen élt volna.
verőce21
G. Péternek muszáj volt megmenteni a műsort! :)
martinpalermo
@silber13: Na ez,- az igazi emberi butaság.Tudatták a világgal,hogy pornóznak a suttogók---ez még nem lenne baj,hanem az mit írtál, összekeverték a szezont a fazonnal, nem a verseny,és a várható- zene ,ének,látványosság kedvéért gyülekeztek,hanem, a szent élet nevében mocskolódni.Ugyanakkor ,nem értem nevezett,hölgyikét sem,hogy ilyen múlttal,miért nem maradt jól fizető"szakmájában,mit állítólag művészi szinten adott elő.?Elvonatkoztatni--megkülönböztetni egyik fél se tudott---na valahol itt bújik meg a prüdéria is.
sokanvagyunk
Nem apáca-képzőbe jelentkezett. Van aki sztárjelöltként előtte, van aki utána műveli a "szakmát".
varrólány
Vagy épp a múltja miatt szavaznak rá, hát ki tudja?
varrólány
@silber13: 11:33 Zenei ízlést nem igazán tudsz befolyásolni, esetleg javasolni más féle zene meghallgatását.
Az ételeket sem egyformán szeretjük. értékeljük. Életkorral is változik a zenei befogadás.
A szüleim sem bírták ahogy mondták az én" dila "zenémet. Már amiket hallgattam.
Senara
Pornós múltja ­miatt nem szavaznak Krasznaira... honnan tudják a szavazóktól ? :-))
Nil
Hogy is mondja Jézus? "Az vesse rá az első követ aki büntelen!"
Josla
@Nil: Ez így csálé. Nem az a bah vele, hogy pornózik, hanem az, hogy ezzel a múlttal tisztességes emberekkel rivalizál. Ribanc!
Szvetlana
@Senara: 15.50 De tényleg, ki tudja a tutit, hogy azért nem szavaznak rá? A bajai kiscsajnak jobb hangja volt, mégis kiesett, akkor ő meg azért???
csa-csa
@Josla: "nem tartom eltűrhetőnek, hogy ha meggondolja magát, akkor úgy tehessen, mint ha tisztességesen élt volna"
NEM TESZ ÚGY! Jobb ha tőle tudjuk alapon előre bejelentette, hogy annak idején mit csinált és ennyi. Ha utólag derül ki még nagyobbat durrant volna. Egyébként magánügye. De hogy baromi jól énekel az tuti. Neki meg a Dórának drukkolok. Még nem tudom melyiknek jobban.
csa-csa
Ja! és csak szavaznak rá elegen ha még mindig versenyben van nem?
dodo571031
De rengeteg a médiában ismert személyiség vett már részt hasonló munkában még sem róluk pletykáznak mert Ők már ki vannak teregetve most ez az új árú de a kiválló hangjával kellene foglalkozni nem pedig a múltjával.
A Tündik bündije
@Josla: "Ezzel a múlttal tisztességes emberekkel rivalizál."

Szóval akinek ilyen múltja van, az már nem tisztességes? Különös fogalmaid vannak a tisztességről hallod... bár minden aljadék ember csak ennyire lenne nem tisztességes, mint ő...
Josla
@csa-csa: Te tényleg elhiszed, hogy az eredmény a közönség szavazatától függ?
csikknorisz
Van, aki amiatt nem szavaz rá, de talán tízszer annyian szavaznak rá amiatt. Nem lehet tudni. Nem ismerem se a korábbi "munkásságát", se a mostanit, de ezek a műsorok nem az éneklésről szólnak, meg a szavazatok sem. Elenyésző lehet azok száma, akik a jó, vagy nem jó danolászás miatt szavaznak/nem szavaznak valakire.
Josla
Húbammeg! Ha neked ez a rihe tisztességes...!!!

Nem vagyunk egy morális univerzumban.
Nil
@Josla: Ribanc aki mondja - Forest Gump után szabadon. Más szemében a szálkát magáéban a gerendát sem? Hol van a ne ítélj hogy ne ítéltessél? (Ha már keresztény ország vagyunk?) Látom fogalmad sincs arról hogy is működik az ember - mit jelent hogy mindenki tükör és amit benne látsz az te magad vagy - no mindegy- nem vagy ezzel egyedül. A nevedből nem derül ki hogy férfi vagy vagy nő- de a kommentedből annyi igen hogy baj van a szexualitásoddal - akarsz róla beszélni?
nmaria
@Nil: Nemcsak a szexualitásával, hanem az agyával is és nem kicsit.
miazavalami
@silber13: Az akácos útról azért vitatkoznék!Mert igenis van olyan lelkiállapot amikor az ember lánya ezt énekli. :-) Például 43-as papucsban , végig a falun Papus igen aktív támogatásával...
laszlobihari
@Josla: Ne haragudj de Te kevered a fogalmakat (és még sokan mások), aki pornózik az nem ribanc-kurva-stb., hanem szinésznő, a testét mutogatja "akció" közben és ugyan úgy eljátsza a szerepét mint az úgynevezett tisztességes szinésznők. "Nil"-nek igaza van, de ne itt taglald a problémáidat hanem a megfelelő szakorvosnak.
egyember
"Joga van új életet kezdeni".
Így igaz!
De nem feltétlenül "közszereplőként, "sztárként".
Ez éppen olyan, mint pl. Vass Albert munkássága, ki életének TÚLNYOMÓ részét Erdélytől távol élte (amíg ott élt, akkor is a "felső tízezer"-ben, katonatisztként), de ő az, aki megmondja (írja) a tutit a székelységről, miközben azt a túlnyomórészt feszület és Hitler képe alatt élte.
De ezt -hívei szerint- nem kell, nem szabad figyelembe venni, mert nem tartozik az irodalmi munkásságához.
Ami középszerű (szép nyelvezet, torz világkép).
Josla
@laszlobihari: Aki pénzért szexszel az kurva.
Nakimaga
--én kibővíteném azzal,hogy aki velem nem,az is...!
Engem nem bánt,ha nem cukorkát szopogatott a torok kéményseprőjeként !
Mi ez a diszkrimináció Magyarok?
Melegek ,interszexuálisak lehetnek?Szerepelhetnek?
Staller Ilona politikus lehetett,akkor alányaltunk neki,milyen ügyes és tehetséges,pedig a padsorokban ülők egy részének előtte levágta a furulyaszólót,neki aztán volt múltja !
Csizmás Kond
Az egész bagázs szereplőstől zsűristől egy degenerált szexmániás idióta.
varrólány
@Csizmás Kond: Ezt a mondatot hogy sikerült így összehoznod??,:-)

Tegnap nagyon nem neki való dalt énekelt a Tünde a párbajon. Annyira hallatszott ahogy a szavak elején veszi a levegőt, borzalmas volt.
Nyuszicsibe
@varrólány: szerintem is gáz volt a tegnapi éneklése, bár én eddig ezen kívül egyszer hallottam. Nekem ettől a Tündétől herótom van. Nem tudom megmagyarázni miért, de ha csak meglátom, rosszul vagyok: kikeni állandóan jó vastagon az amúgyis bukszaszáját, már attól égnek áll a hajam. Semmi kisugárzása nincs, de ezt mindenki döntse el maga. Én úgy látom, hogy nagyon tolják valamiért, bár én semmi pluszt nem érzek benne. Viszont igaza van @Csizmás Kond: nak, hogy mikor ez a pics@ kiáll, az összes mentor "elolvad", "hjaaaj, de imádom magát, hjaaaj, mennyire igazi díva és milyen őszinteee..." Számomra visszatetsző az egész.
Csizmás Kond
@varrólány: ...mert a furulyához volt szokva nem a vokálhoz...:)
varrólány
@Csizmás Kond: Igazán jó énekes úgy énekel hogy nem hallod mikor vesz levegőt, biztos tanítják ezt.
varrólány
@Nyuszicsibe: Olyan mesze áll a dívaságtól mint én! :-))
Csizmás Kond
@varrólány: Az éneklést ugyanúgy tanulni kell mintha bármely más hangszeren tanulna sőt még többet mert itt nem tud jobbnál jobb technikai elemeket cserélni.
human
Ez szerintem hülyeség. Miért lenne egy győzike show elfogadhatóbb mint egy volt pornós énekesnő? Nem nézem a műsort, ezért szerintem vagy rosszul énekel, vagy a közönség álszent.
varrólány
@Csizmás Kond: Azért profi énekeseknél is előfordul ilyen , különösen hallatszik ha fülhallgatóval, hallgatsz zenét.
Kate Busht mindig is jó volt hallgatni , kitűnően tudta hajlítani a hangját , és tisztán.
Csizmás Kond
@varrólány: A profi énekeseket nem a slágerénekesek között keresd.
példának okáért ott van Csepregi, Zalatnai stb akik épp a rutinjuk miatt koptak el.
Csizmás Kond
@human: ja..azokra ne adj, azoknál nincs más adó csak azok a csatornák ahol ezt a két ocsmányság látható.
JAJMÁR
Nem ő az első, akiről kiderült, hogy sötét folt van a múltjában. Aki emiatt nem szavaz rá, az kicsit "álszent". Nem arra szavaz, hogy most együtt kell vele bármit is csinálni, (fantázia) vagy élete párjává választani.
Mindenki gondolja át, hogy a környezetében kik és milyen eszközökkel, milyen magasra jutottak. Szerintem a pornózás még mindig "tisztességesebb", (megdolgozik a pénzért), mint meg nem érdemelt előbbre jutásért ugyanez, titokban.
A Tündik bündije
@Josla: Hogy is mondják? Nem az a qurva, aki pénzért szexel, hanem akinek megveszik a bundát meg az ékszert, aztán este fáj a feje.

Én személy szerint inkább tiltanám le a képernyőről a sutyerák győzikét, vagy a valóvilágos kotorékokat.

Ez meg már nincs műsoron, de ezeket a küszöbmajmokat inkább rejtegetném a gyerekek előtt:

www.youtube.com/watch?v=sPZFX8mmgTs

www.youtube.com/watch?v=mdxHzFKOyg0

www.youtube.com/watch?v=x7kbG7B2iOc
csa-csa
@Josla: NEM! DE bármilyen tehetséges is valaki, csak azért bojkottálni, mert hozott egy rossz döntést, enyhén szólva is sötétség.
Josla
@csa-csa: Szerintem meg nem bojkottálni sötétség. Enyhén szólva.
Most akkor micsinájjunk???
silber13
@Josla: Csodáld az angyalokat. Róluk tán nem jut ilyesmi megbélyegzés az eszedbe.
Josla
Csak olyanokról jut ilyen megbélyegzés az eszembe, aki pénzért és nyilvánosan dugatja be minden lyukát egy hímfalkával, aztán szendén elmegy érzelmeseket danóni.
Desischado
Jajmár, megint igazad van! Nem nézem a műsort, de én úgy gondolom, mindenkinek jár egy esély. Az, hogy a csaj ezt felvállalta, - mondjuk nem is tehetett volna mást, mert úgy is kiderült volna, - azért bátorságra vall. Nem lopott, nem károsított meg senkit, pénzért szexelt, adott, kapott. De joga van ahhoz, hogy megpróbáljon változtatni az életén. Egyébként is nem az éneklése a tehetsége kellene hogy domináljon? A műsör állítólag ezért van. Mindegy, mit csináltál, ha tudsz énekelni, akkor helyed van a műsorban. Erről kéne szóljon az egész. Akik ezért nem szavaznak rá, vagy elítélik, azok sötétek szellemileg, véleményem szerint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.