Milliókkal tartozik az államnak, mégis onnan vár anyagi támogatást Gáspár Győző a roma Rómeó és Júlia leg­újabb színpadi változatához – tudta meg a Bors. A salgó­tarjáni showman részletesen mesélt produceri terveiről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
Szereposztás : Rómeó ... Kalányos Eduárd jobb bokáján nyomkővető ...Júlia fonetikusan Gospor Evelin...ke ...Capulet , Gospor Győzi ...ke , Capuletné Gosporné Beja asszony . Epizód szereplők gospor család tagjai .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ha Ő lenne az egyetlen, aki adócsalást követett el, majd simán folytatja az életét nem itt tartana az ország.
Nem mentem fel, csak azt állítom, hogy az a legnagyobb hiba, hogy a törvény ezt lehetővé teszi. Aki büntetés alatt áll, ne pályázhasson állami pénzre sehogy,se mint magánember, se mint cég, vagy egyesület stb.
Maszlag
A "művész úr" megérdemli, hogy a rák egye meg.
hallgatag
Koszfészek Gyözike !!! A csikos ruha sokkal jobban állna rajtad !!
Meg a cellában jó MELEG van...
gabrella
Ez a kormány nagyon futtatja a cigányokat.
Desischado
Érdeklődve várom, hogy kik néznék meg ezt a "remekművet"! Az is érdekes, hogy adócsaló, megúszta, most meg milliókért pályázik! Ez tényleg Aszurdisztán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.