Az omega-3 zsírsavakban gazdag tonhal hetente kétszeri fogyasztása harmadával csökkentheti a szívbetegség okozta halálozás kockázatát - derül ki a Harvard Egyetem kutatásából. ...

Forrás: HáziPatika.com
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ez úgy hangzik, mint egy Halászati Kft. fizetett cikke! :)

(Vagy elképzelhető, hogy a Nemzeti Krumpliföldeken kevés a termés?) :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.