Az egykori szépségkirálynő újra könyvet írna, de ezúttal hosszabban mesélne Hajdú Péter feleségéről, Sarka Katáról is, aki már nagyon a bögyében van.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Szerintem ezek qrva sok pénzt kaphatnak ezért!! (mert épp elméjű magára valamit is adó nő/férfi nem járatja le magát úgy ahogy ezek teszik nap mint nap.) Egytől egyig mind!
jameska
Egyik nevetségesebb, mint a másik. Ez egy amolyan "ki tud nagyobb hülyét csinálni önmagából?" játék...
silber13
Húúú! Olyan régen láttunk már női pankrátorokat! Nyomás lányok!Csak a fejit, meg ne sántuljon! Azért meg nem kár amúgy sem!
varrólány
Mint a gyerekek az óvodában! bibibi, én többet tudok rólad ! Megírom könyvben én is bibibi! :-)
Dulcinea
Idefigyelj te ostoba némber...mond csak jó hülyét csinálni magadból ország világ előtt?!
Miért savazol te másokat? TE tökéletes anya...aki kifogástalanul neveli a gyerekét? Ugyan kérlek ne röhögtess már! Ha lenne egy kanál eszed, akkor figyelembe vennéd a lányod jelenét, és jövőjét! Mit gondolsz te ostoba liba...mit élhet át a lányod már most is, botrányaid, miatt? És később, majd nagyobb korában hogy fogja szégyelni a mostani viselkedésed, erre nem gondolsz? Hagyd már békén a régi volt, vagy vélt szerelmeidet!
Ők már normál házasságban élnek! Rossz indulatú, és irigy vagy, ezért egyedül maradsz, mert nincs pasi aki ép ésszel el tudna viselni téged!
Mobil123
Szerintem ezek qrva sok pénzt kaphatnak ezért!! (mert épp elméjű magára valamit is adó nő/férfi nem járatja le magát úgy ahogy ezek teszik nap mint nap.) Egytől egyig mind!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.