Reális esély van arra, hogy másodfokon felmentik Eva Rezesovát – nyilatkozta a Borsnak Tóth István közlekedési szakjogász. A Legfelsőbb Bíróság egyik állásfoglalása ugyanis vonatkozhat rá. Jogász körökre hivatkozva írt a tegnapi Magyar Nemzet a Legfelsőbb Bíróság (LB) 1998-ban hozott határozatáról, amely miatt alappal reménykedhet a szlovák milliárdos a felmentésében. – A szakmai megítélés és a közvélemény várakozása jelentősen eltér ebben az ügyben – nyilatkozta a Borsnak Tóth István szakjogász. – Megállapították, hogy a BMW és a Punto egy szöget zárt be az ütközéskor. Minden jel szerint Rezesová a belső sávban haladt, amikor kihajtott elé a Fiat. Miután az ítélet kimondta, hogy az ütközés akkor is megtörtént volna, ha a megengedett sebességgel halad a vádlott, jogász szemmel egyértelműnek tűnik, hogy a balesetért ő nem tehető felelőssé. Hiszen ő vezette azt az autót, aminek elsőbbséget kellett volna kapnia.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nahát
Ittasan nem is vezethetett volna, sebességtúllépés, mobilozás vezetés közben? Ezek már nem játszanak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pictor
Szégyen a magyar igazságszolgáltatás és korrupt! Szakértői blablával akarják tisztára mosni a rezes ribit! -Pénz beszél, kutya ugat!
szöszmösz
Ezt az 1 másodpercet utólag hogyan és mivel mérték? Az árat azt tudjuk, hová és hogyan.
yazo64
Ha a vádlott a megengedett sebességgel halad, elvileg ütközés sem lett volna...
jancsipapa
@pictor: A szakértő azt szakérti ,amiért megfizetik . Emlékszem ,amikor hatvanról ötvenre csökkentették lakott területen a sebességhatárt egy "szakértő" azt elemezgette a rádióban ,hogy a csökkentés nemcsak a balesetek ,hanem a tumultus ellen is hatásos . Ugyanis egy adott útszakasz áteresztő képessége ötven km.-nél nagyobb ,mint hatvannál .Pedig ezért az ostobaságért nem is hiszem ,hogy pénzt kapott ,csak tudta mi az elvárás .Most ehhez még tegyünk hozzá pár tízmilliót .
csa-csa
remélem kinyírja valahogy az áldozat családja ezt a milliárdos curvát!
csa-csa
@Kala Majka: "Ugye, nem szükséges neveket sorolni 1990-től a legutóbbi kiközösítettekig?"

sorolniii..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.