Komolyabb változások lesznek az RTL II-n, leáll Máté Kriszta Forró nyomon című műsora, eltűnik a Gazdálkodj okosan, de jön a Való Világ 6. Költséges, nagy műsor esetében talán először mond le az RTL az SMS-bevételekről, de kábeltévé esetében van bevétel a szolgáltatóktól is. Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a változtatás okairól, a magyar és román médiahatóság gyakorlata közti különbségről, Sebestyén Balázs új vetélkedőjéről és a főműsoridős műsorokról mesélt az Origónak.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

űrbán
Ez kell a népnek választási évben!!
Remélem a krasznai nevű ürítmény tartály szerepelni fog benne!
csikknorisz
Nem lesz ez olyan "nagy" műsor. Próbálkoznak vele, de ez már csak kapálózás. Konyec lesz utána. Ha nagy reményeket fűznének hozzá, akkor a primér (jóval nagyobb nézettségű) adójukon nyomatnák. A német rtl-en is kifulladt a bigbradör, van helyette Berlin Tag und Nacht, meg egyéb reality-marhaságok. A magyar rtl is erre tendál, van Éjjel-nappal Budapest, meg egyéb reality-marhaságok. Még utoljára bepróbálkoznak ezzel a valóvillával, aztán roló le. Szerintem.
kamazuka
Bakker eltűnika gazdálkodj okosan?
Helyette a garázdálkodj okosan lesz?
Dulcinea
@kamazuka: Asszem fején találtad a szöget...
kamazuka
@Dulcinea: szög is van?
Szögre gáció is van!
Ez a való világ!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.