Kritikus állapotban van az a kétéves kislány, aki súlyos sérülésekkel került a Heim Pál Gyermekkórházba szerda délután. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@martinpalermo: kétéves... mi lehetett a "bűne", amiért ezt kapta ???
martinpalermo
@Nyuszicsibe: Csak annyi hogy állatok nemzették,és nem ismerték fel ,az emberpalántát!!!
Nyuszicsibe
@martinpalermo: az állatok sem bánnak így a kölykeikkel.
martinpalermo
@Nyuszicsibe: )))Tudod---a föld élőlényei között a legnagyobb,állat, az ember.----persze azok, kik szellemileg sosem voltak emberi jelzőkkel,tulajdonságokkal megáldva--és egyre több ilyen történetről értesülünk.
mariaberta
@martinpalermo: Az állatok nem tesznek ilyet, sokkal jobban védik, óvják kölykeiket és ha valaki bántani akarná őket foggal- körömmel megvédik a kicsiket
Ilyen aljasságra csak az emberek képesek. Ebben az esetben alkalmazni kellene a szemet-szemért, fogat-fogért .
martinpalermo
@mariaberta: Szia jó reggelt:))Az állatok között is előfordul hogy bántalmazzák,s gyakran el is pusztítják kicsinyeiket.Lásd_ az oroszlán hímeket,kiket a faj fent tartás ösztöne vezeti.De mégsem lehet a kettőt együtt említeni.Nem vagyok egy agresszív pali,,,de az ilyen mocskokat,én is kerékbe töretném-.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.