Magdalai Mária, vagy Mária Magdaléna, Mária Magdolna személye körül még mindig vitáznak a teológusok. Prostituált volt? Jézus felesége, és gyermekének anyja? Egyszerű követője és tanítványa Jézusnak? Manapság a feminista teológia előtérbe állította Mária Magdolnát, mert Máriát, Jézus anyját, túl passzívnak találták, azon túl, hogy megszülte Jézust, nem sok tettéről van tudomásunk, míg Mária Magdolnát Hyppolitos...

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Nőkorszak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Micsoda mocskos világ ez! Egyáltalán ilyen feltételezés is...aki kitalálta és ilyenen filozofál az meg egy mocskos buzi gyilkos..! Erről is lehetne irni...de miért kellene? A HIT AZ NAGYON NAGY, amikor majd eljön a pillanat...!
Nőkorszak
@palika: Mária Magdolnát Gergely pápa nevezte prostituáltnak, és azóta közszájon forog, és az egyház is prostituáltként, bűnös asszonyként tartotta nyilván. :) Nem Szűz Máriáról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.