Sokszor előfordul, hogy kinyitunk egy üveg bort, mondjuk a vacsorához, ami aztán nem fogy el. Kár lenne, ha kárba veszne! Adunk egy tippet, hogyan mentsük meg!

Forrás: Életforma
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
Pállfy Pistánál, a kereszténydemokratánál ilyen nem szokott előfordulni.
Nyuszicsibe
@Brother Louie: ráadásul neki egy üveg rohadt kevés...
bretagne
@darwin: Akkor majd mondjuk, mint Makláry (állítólag): "lábakat össze!"
varrólány
Sürgősen fogyasszuk el mielőtt romlana az íze zamata. Vagy ha valamilyen okból netalán mégsem gurítjuk le a torkunkon akkor kisebb üvegbe töltsük.
De a legjobb módszeresen rájárni , de előbb eldugni az férfi elöl , ő igyon csak sört!:-)
martinpalermo
Meg kell azt inni,hiszen nem azért bontunk,bort,hogy egy féldecit megigyak.Hűtőbe,--raguhoz?.A hűtő átveszi illatát,ragut főzzek azért mert ott a bor,a hűtőben,jégkockának?.A hideg megtöri a bort..Ága is van a fának ,és mi van még a fának? Levele!
Szvetlana
Nem szokott megmaradni, de ha mégis egy kevéske megmarad, abból finom a forraltbor.
Ha kicsi marad, azt a főzésnél el lehet használni. Borlevesnek, vagy fehérboros párolt káposzta,a sült oldalas mellé. Jó a töpörtyűs pogácsába is.
A vörösbor mehet egy vastag szaftos pörköltbe.
Létezik számtalan variáció:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.