Sokszor előfordul, hogy kinyitunk egy üveg bort, mondjuk a vacsorához, ami aztán nem fogy el. Kár lenne, ha kárba veszne! Adunk egy tippet, hogyan mentsük meg!
Forrás:
Életforma
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
7 hozzászólásarrow_drop_down_circle
De a legjobb módszeresen rájárni , de előbb eldugni az férfi elöl , ő igyon csak sört!:-)
Ha kicsi marad, azt a főzésnél el lehet használni. Borlevesnek, vagy fehérboros párolt káposzta,a sült oldalas mellé. Jó a töpörtyűs pogácsába is.
A vörösbor mehet egy vastag szaftos pörköltbe.
Létezik számtalan variáció:))
Új hozzászólás