Ellen Page színésznő nemrég felvállalta, hogy leszbikus. Ennek kapcsán a Magyar Narancs arról kérdezte Kulka Jánost, hogy vajon itthon miért vállalják olyan kevesen a melegségüket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: Érdekes véleményed van neked a homoszexualitásról! Sokan elutasítják, mert ehhez érettség, tolerancia, és humanizmus szükségeltetik. Igazad van abban, hogy sokan elutasítják, mert ami más, az mindig riasztó. De nem kéne őket bántani! Nekik is joguk van a boldogsághoz! És neked, vagy nekem ártanak vele? Nem! Akkor kérlek, légy toleráns embertársaid iránt!
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Lehet tolerálni, magam is elfogadom, de nem úgy, ahogy ők szeretnék. Nem széles társadalmi elfogadottság szükséges, hiszen az össztársadalom által el nem elfogadott családmodellről és nem elfogadott szexuális beállítottságról van szó.
Nekik családon illetve szűk ismeretségi körükön belül kell magukat, másságukat elfogadtatni. Ezzel szemben polgárpukkasztó, provokáló, önreklámozó felvonulásokat tartanak, ami kicsapja a biztosítékot számos emberben.
Az ún. másságuk önmagában nem riasztó, de ahogy erőltetik a társadalmi toleranciát, az már az, ezért bántják őket.
Egyetértek, nekik is joguk van jól érezni magukat, boldognak lenni, de bizonyos társadalmi kereteken belül.
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: Véleményem szerint pont így próbálják felhívni magukra a figyelmet, hogy mi is élünk, van helyünk a nap alatt! Nekem egyébként, - toleráns, humánus és érett ember lévén semmi bajom a felvonulásukkal sem...
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Igen, így próbálják felhívni magukra a figyelmet, de így nem jó, mivel sokakban a céljuk ellenkezőjét váltják ki.
csikknorisz
Ha ezt Júlia megtudja, képes lesz Gábor Gábor mellett kikötni.
silber13
@tavaszi: ..!... ??? ? ???..!!:-))))) ))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.