Ellen Page színésznő nemrég felvállalta, hogy leszbikus. Ennek kapcsán a Magyar Narancs arról kérdezte Kulka Jánost, hogy vajon itthon miért vállalják olyan kevesen a melegségüket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Nekem mindig az jut eszembe róla, hogy jó színész és nagyon kellemes a hangja. De amit mond, az nagyon szomorú, de sajnos igaz képet fest a magyar társadalom nem túlságosan cizellált lelkivilágáról.
mariaberta
És ki a francot érdekel, hogy Kulka a farkinczákat kedveli?
tavaszi
...mindenkinek szive joga milyen cumit vesz a szájába ...szinésznek jó, tehetséges ...lehet hogy a barátja ...mint szeretőről is jó véleményen van...csak ne reklámozzák...én sem reklámozom,hogy a nőket imádom...másságom nekem ez...
Meine Ehre heisst Treue
@coni: Semmi rossz nincs abban, amikor egy szexuálisan egészséges társadalom elutasítja a magamutogató, önmagát reklámozó, egyáltalán nem természetes homoszexualitást.
coni
@Meine Ehre heisst Treue: "egyáltalán nem természetes homoszexualitást"

Ezt ha bővebben kifejtenéd? Mi ha nem természetes? Felvett rossz szokás?
Ismereteim szerint már az ókorban is jelen volt és nem civilizációs ártalom.
Mit jelent az, hogy "elutasítja"? Milyen eszközökkel?
Meine Ehre heisst Treue
@coni: Die Gesellschaft die heterosexuelle Mehrheit weist die Mitglieder eines Abfallprodukts sexuell zurück, da sie es als unnatürlich denken. In Ungarn im sozialen Status der Homosexualität nicht absolut spielen die Argumente, aber die Vorurteile und Impulse die Hauptrolle, aber das der Hetero stört es people_nation nicht. Geräte? Das auf einem und Situationsanhänger...
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: Érdekes véleményed van neked a homoszexualitásról! Sokan elutasítják, mert ehhez érettség, tolerancia, és humanizmus szükségeltetik. Igazad van abban, hogy sokan elutasítják, mert ami más, az mindig riasztó. De nem kéne őket bántani! Nekik is joguk van a boldogsághoz! És neked, vagy nekem ártanak vele? Nem! Akkor kérlek, légy toleráns embertársaid iránt!
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Lehet tolerálni, magam is elfogadom, de nem úgy, ahogy ők szeretnék. Nem széles társadalmi elfogadottság szükséges, hiszen az össztársadalom által el nem elfogadott családmodellről és nem elfogadott szexuális beállítottságról van szó.
Nekik családon illetve szűk ismeretségi körükön belül kell magukat, másságukat elfogadtatni. Ezzel szemben polgárpukkasztó, provokáló, önreklámozó felvonulásokat tartanak, ami kicsapja a biztosítékot számos emberben.
Az ún. másságuk önmagában nem riasztó, de ahogy erőltetik a társadalmi toleranciát, az már az, ezért bántják őket.
Egyetértek, nekik is joguk van jól érezni magukat, boldognak lenni, de bizonyos társadalmi kereteken belül.
Desischado
@Meine Ehre heisst Treue: Véleményem szerint pont így próbálják felhívni magukra a figyelmet, hogy mi is élünk, van helyünk a nap alatt! Nekem egyébként, - toleráns, humánus és érett ember lévén semmi bajom a felvonulásukkal sem...
Meine Ehre heisst Treue
@Desischado: Igen, így próbálják felhívni magukra a figyelmet, de így nem jó, mivel sokakban a céljuk ellenkezőjét váltják ki.
csikknorisz
Ha ezt Júlia megtudja, képes lesz Gábor Gábor mellett kikötni.
silber13
@tavaszi: ..!... ??? ? ???..!!:-))))) ))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.