Adolf Hitlerhez hasonlította Vlagyimir Putyint Olekszandr Turcsinov ideiglenes ukrán államfő. A Krím-félszigeten az oroszok már az ukrán haditengerészeti bázist is elfoglalták.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Sajnos ennél is tovább mehet. most olvastam a narancsban Ara-Kovacs Attila elemzését. Hát nem nyugodtam meg attól, hogy azt olvastam, hogy Putyin katonai konfliktusra készül a Nyugattal – kalkulációiban szerepel akár egy újabb világháború lehetősége is –, ezért elsődleges fontosságú számára az orosz hadiipar. Márpedig nemcsak az ukrán hadiipar függ az orosztól, hanem az orosz sem létezhetne az ukrán beszállítások nélkül. Mindez azt jelenti, hogy Moszkva nem engedheti át Ukrajnát a Nyugatnak, hisz ezzel feladná legfőbb védelmi stratégiáját, sőt hátországát. Vagyis nemcsak a Krímről van szó, hanem egész Ukrajnáról, de azokról a területekről mindenképpen, ahol az ukrán hadiipar koncentrálódik. A cikk komoly apparátust és számos konkrét adatot sorakoztat fel a feltételezés bizonyítására. magyarnarancs.hu/.../a-krim-es-ami-utana...
Manhattan
Lehet, Orbán Putyintól reméli Kárpátukrajnát, netán Erdélyt - ahogy Horthy Hitlertől meg is kapta?
Manhattan
Más oka nem lehet annak, hogy egyedül az EU-ban nem volt hajlandó egy szóval se elítélni Putyint. Az elején lehetett gondolkodásnak vélni, most már egyre inkább taktikának tűnik. Paks volna az ára a visszacsatolásoknak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.